Tarih: 27.04.2012 15:16

2015'te Geliyor

Facebook Twitter Linked-in

 AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Halkla İlişkiler Birim Başkanı Tahir Abuş ve Gürpınar Mahalle Başkanı Mehmet Ayar’ın da katılımlarıyla, Gürpınar Mahallesi’nde kahvaltıda vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin tek tek sorunlarını dinleyen Av. Bülbüllü, Gürpınar’da yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Marka değeri yüksek bir ilçedeyiz
Av. Bülbüllü, “Beylikdüzü İstanbul’un 39 ilçesi arasında düzenli yapılaşması ile şanlı bir ilçe. Gecekondusu olmayan, bol yeşil alana sahip olması tercih sebebi oluyor. Biz bu güzelliklerin korunması gerektiğini düşünüyoruz. Beylikdüzü’nü tüm güzelliğiyle muhafaza edilmesi gelecekte çok daha özel bir konuma sahip olması demektir. Bu çocuklarımız için önemli' dedi.

2015’te metro Beylikdüzü’nde
Ulaşım çalışmaları hakkında da bilgi veren Av. Bülbüllü, “Metrobüs en kısa zamanda Beylikdüzü’nde olacak. Ayrıca; Beylikdüzü'nün iç güzergahından otobüslerle metrobüse ulaşım sağlanacak. Metrobüs çalışmaları yanı sıra, Havaalanı’ndan TÜYAP’a kadar olan kısıma metro projesini de tamamlandı. 2015 yılında metro Beylikdüzü’nde olacak. İstanbul Büyükşehir Belediyemizin çalışmaları bu yönde' dedi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —