Tarih: 01.01.0001 00:00

Mayıs 2012 burç yorumları

Nuray Sayarı Mayıs 2012'yi yorumladı. Bakın mayıs ayında ne gibi gelişmeler yaşanacak...

Mayıs 2012 burç yorumları
Mayıs 2012 burç yorumları

Koç

Mayıs ayına biraz geri planda durarak ve isteksiz başlamanız mümkün sevgili Koçlar.

Bu ay, geçmişle karşılaştırmalarınız fazla olabilir. Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde bazı engeller ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Girişim veya planlarınızın desteklenmediğini düşünebilirsiniz. Salı günü itibariyle, Merkür koç burcunda, önemli görüşme ve konuşmalar, anlaşmalar gündeme gelebilir İfadeniz rahatlayacağından, artık plan ve projelerinizi dillendirebilir ve bu konularda harekete rahatlıkla geçebilirsiniz. Kendinizi daha fazla düşüneceğiniz ve biraz bencil hareket edeceğiniz bir dönemde olacaksınız 9 Mayıs tarihinde sonra oldukça aktif bir ay olabilir Duygularınız çabuk değişecek ve kolay tepki vermeye müsait olacaksınız. Bu geçen bir ay çalıştınız, hazırlandınız ve bir takım atılımlarda bulundunuz, şimdi gelen ayda ise, kimliğinizi ve kişiliğinizi parasal konularda, maddi alanlarda çalıştıracaksınız. Çünkü atılımlarınızın karşılığını somut olarak görmek istiyorsunuz. Bir şeylere sahip olmak, size gerekli tatmini sağlayabilir. Bütçenizi düzenlemek, bu alandaki görüşmelerinizi yapmak üzere koşullarınızı sağlama bağlamak isteyeceksiniz.

Mayıs sonuna doğru sizin para ve maddi değerler evinizde gerçekleşecek. Parayla veya hayatınızla ilgili her tür somut adımını 10 gün içerisinde verebilirsiniz. Ayrıca kafanıza göre hareket edeceksiniz. Çabuk sıkılacağınızdan, değişik olan her plan daha çok işinizi görecek.

Boğa

Mayıs ayına sosyal ortamlarınız veya kalabalık gruplarla olan işleriniz ön planda olarak başlıyorsunuz sevgili boğalar.

Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde yardımseverlik ve anlayışınız fazla olabilir. İş ve hizmet alanlarınızda yaşayacağınız bazı sorunlar, moralinizi çabuk aşağıya çekebilir 3 Mayıs günü itibariyle, Merkür, kadersel alanınızda hareket etmeye başlıyor Önemli planlarınız varsa bu ay boyunca harekete geçmemelisiniz. Geçmişi anmak bu dönem hızlanabilir. Arkanızdan konuşan insanların varlığında artışlar görülebilir.

Bu birazda dikkatsiz hareket etmekten kaynaklanıyor olacak. Kendinizi dinlemek, olayları gözden geçirmek, iletişiminizi kısmak yine bu ay içinde yaşayacaklarınız arasında yer alacak. Bu dönem içinde yazı yazmak ve duygularınızı kağıda dökerek rahatlamaya çalışmak size terapi gibi gelebilir Yine sahne sanatlarıyla ilgili işiniz varsa yaratıcılığınız sizi iyi noktalara taşıyabilir Bu ay, biraz geri planda durmak isteyeceksiniz. Geçmiş konu ve olaylar daha fazla hayatınızda olacak

1 ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi, kendi şahsi hayatınıza ve kararlarınıza yönelteceksiniz. Kendinizden başka kimse umurunuzda olmayabilir. Bencilliğiniz bu ay biraz fazla olacak ve kendinizi ilgilendiren alanlara kanalize olacaksınız. Girişkenliğiniz ve kendinize olan güveniniz tam olacağından, insanların gözü üzerinizde olacak. Yine bu nisan ayı üzerinizde hissettiğiniz enerji düşüklüğü yerini güçlü bir enerjiye bırakacak. 19 Mayıs'dan sonra üzerinizdeki ağır ve yoğun baskıları azaltmaya ve girişimleriniz için yeşil ışık yakmaya başlayacak. Her tür konuda yeni başlangıç ve uygulamalarınızı bu döneme denk getirmeye özen gösterin. Siz telaşı sevmiyorsunuz ve her şeyin temkinle ve belli bir ahenkle hareket etmesine özen gösteriyorsunuz, bu yüzden geçtiğimiz ay duyduğunuz telaş ve endişelerden uzak bir şekilde bu ayı yaşayacaksınız. Enerjiler sizden yana olacak. Ay sonu arkadaşlarınızla bir arada olmak isteyebilirsiniz. Ani düşüncelerden kaynaklı olarak tepkilerinize dikkat edin.

İkizler

Mayıs ayına iş ve kariyer alanlarınızdaki iş yoğunluklarınızla başlayabilirsiniz sevgili ikizler.

İşinize yaklaşımınız bu ay hayalperest ve gerçekçi olmayabilir. Sosyal çevreniz, aşk hayatınız veya arkadaş ilişkilerinizde bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda ve davetlerde, grupsal çalışmalarda yeteneklerinizi ve becerilerinizi sergileyeceksiniz. Ayrıca arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir.

Geleceğinize yönelik atılım ve konuşmalarınızı hızlandırabilirsiniz. İşten elde edilen gelirlerinizde bu süreç içerisinde artışlar görülebilir veya birden fazla teklif arasında kalabilirsiniz iş ve kariyer alanlarınızla uğraşacaksınız. 11 Mayıs ve sonrası daha çok sosyal çevre alanlarınız devreye girmeye başlıyor. Farklı ve değişik olan ortamlarda bulunabilirsiniz. Duygularınız değişken olacak.

1 ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi, ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Beklenmedik oluşumlar hayatınızın yönünü şekillendirmenize neden olacak. Hala geçmişe takılı kalmış konularınız varsa bunlardan kurtulmanın ve bilinçaltınızı düzenlemenin tam zamanı. Planlarınızı yeniden gözden geçirmeli, geçmiş hataları tekrar etmemeli ve kendi sıranız için acele etmemelisiniz. Enerjinizde bu dönem düşüşler görülebilir.

Yani bu ay atacağınız adımlarda, girişeceğiniz yeni işlerde şartlar sizin elinizde olmayabilir Kontrol sizde değilse, karşınıza neyin çıkacağını bilemeyebilirsiniz. O yüzden diğer burçların aksine siz herhangi bir yeni girişimde bulunmamalı, planlarınızı gözden geçirmeli ve gelecek ay için planlarınızı tasarlamalısınız. Hayır işleri, başkalarına yardım gibi etkileriniz yüksek olacak. Bu dönemi kendinizden çok ihtiyacı olan insanları kollamak veya onlara yardım etmek için kullanabilirsiniz iş arkadaşlarınıza yardım etmek öne çıkabilir. Çalışmıyorsanız farklı, sıra dışı bir gün geçirebilirsiniz. Kafanıza göre hareket etmek isteyeceksiniz.

Yengeç

Mayıs ayına dış ortamlar, eğitim, seyahat işleriniz ve uzak akrabalarınızla olan ilişkileriniz devrede olarak başlayacaksınız sevgili Yengeçler.

Tanımadığınız ortamlarda üzerinize gereğinden fazla sorumluluk almamaya çalışın. İş hayatınızdaki önemli girişimlerin ve işlerinizin engellendiğini düşünebilirsiniz. 4 Mayıs itibariyle kariyer ve iş evinizde ilerlemeye başlayan Merkür,15 gün boyunca bu alanda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracak.

İş alanınızda kendinizi rahat ifade edecek, cesur ve cesaretli olacak, sorunlar karşısında çözümleri rahatlıkla bulacaksınız. Yine patronlarınız ve üstlerinizle olan iletişiminizi geliştirebileceğiniz bir dönem olacak. Bu dönem hareketli olun ve fırsatları kaçırmadan değerlendirmeye çalışın. Ya da işinize dayalı seyahatleriniz gündeminizde olacak iş alanlarınızda ani tepkiler vermeye müsait olacaksınız. Beraber iş yaptığınız insanları davranışlarınızla şaşırtabilirsiniz.

1 ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi sosyal çevrenizde, arkadaşlık ilişkilerinizde gösterebilirsiniz. Yine organizasyonlar, davetler, grupsal çalışmalar kendinizi göstereceğiniz alanlar. Bu konularda kimliğinizi kullanacak, güvenilir yönlerinizle, vaktinizi arkadaşlarınıza ve çevrenize harcayacaksınız. Yalnız kimliğinizi ortaya koyarken ağır, dikkatli ve birazda tembel davranabilirsiniz. İnatçılık ve ısrarcılık kaçınmanız gereken davranışlardan. Ay sonu, sosyal çevre ve arkadaşlıklar evinizde bir yeniay oluşuyor. Oldukça iş odaklı bir ayın ardından artık daha sosyal olmak ve arkadaşlarınıza daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Bol bol gezin, dolaşın, çeşitli grupsal aktivitelere katılın ve yalnız kalmayın. Ayrıca grup ortamlarında veya arkadaş ilişkilerinizde yardımseverliğiniz ön planda olabilir. Kalabalık ortamlarda çabuk sıkılabilir ve birden fazla yerde olmak isteyebilirsiniz.

Aslan

Bu ay ortaklaşa para konularınız devrede olacak sevgili aslanlar, banka ödemeleri, vergi, faiz gibi işleriniz varsa gerçekçi olmaya özen gösterin. Ortaya koyduğunuz fikirlerin başkaları tarafından engellendiğine şahit olabilirsiniz. İş alanlarınızda bazı sorunlar oluşabilir. Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda, bu ay boyunca iletişiminizi hızlandıracak. Önemli iş görüşmeleri ve konuşmaları gündeme gelebileceği gibi, felsefe, din gibi konularda kendinizi ifade etmek, çevrenizle bu konularda konuşmak da ön plana çıkacak.

Tanımadığınız insanlarla paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz. Ayrıca parasal konularda önemli kararlar vermemeye çalışın. 12 Mayıs tarihinden sonra seyahatler, dış ortamlar vaktinizin çoğunu alabilir. 1 ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi, kariyer ve iş alanlarınızda ortaya koymaya başlıyorsunuz. Artık işlerinizde kendinizi göstermenin vakti gelmiş bulunuyor. Eğer netleşmemiş koşullarınız varsa bu alanda hızlanmalar yaşayabilirsiniz. Yine bu bir ay boyunca insanlar sizi konuşuyor olacaklar. Olabildiğince sosyal ortamlarda, iş toplantılarında ve görüşmelerde bulunmaya çalışın.

Başak

Mayıs ayına özel hayatınız ve ilişkileriniz devrede olarak başlıyorsunuz sevgili başaklar.

Fedakar ve yardımsever davranışlarınız ön planda olabilir. Maddi konularda bazı işlerinizde sorunlar oluşabilir. Maddi sorumluluklarınızın, ortaklaşa para alanlarınıza olumsuz yansımasına izin vermemelisiniz. 5 Mayıs günü itibariyle, harcamalar ve banka evinizde hareket etmeye başlayacak. Ortaklaşa para konularında kafanızın çözüme yönelik çalışmasına neden olacak. Kredi, borç almak istiyorsanız, harekete geçebilirsiniz.

Yine banka hesaplarınızı düzenlemek, kredi geçişi yapmak, vergi konularına çözümler bulmak için rahat bir süreç içerisinde olacaksınız. Gizemli ve ruhsal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Yine cinsellik konuşulacak konular arasında yer alacak özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde önemli kararlar vermemeye çalışın. 14 Mayıs tarihinden sonra daha çok ortaklaşa para konularına eğilebilirsiniz. Bu alanlarda duygu iniş çıkışlarınız fazla olabilir.

1 ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi, uzak çevre, seyahat, yabancı ortaklı işler, farklı kültürler, eğitim, ticaret veya hukuk alanlarınızda ortaya koyabilirsiniz. Seyahatler sizi heyecanlandıracak. İşiniz veya kendinizle ilgili bir kurs ya da seminere katılabilir, iş seyahatine çıkabilir ve yaptığınız her tür işten iyi deneyimler kazanabilirsiniz. Yeni insanlar tanımak ve keşfetmek heyecan verici olabilir. Sizin uzak çevre, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk, medya alanlarınızda gerçekleşen bu yeniay, bu alanlarda bir işiniz varsa güzel bir 15 günü müjdeleyecek.

O yüzden bu işlerinizle ilgili önemli başlangıç ve kararlarınızı 24 Mayıs günü itibariyle vermeye çalışın. Bu ayın olumlu enerjisinden faydalanacak olan burçlardan bir tanesi de sizsiniz. Yapacağınız ve girişeceğiniz işlerde güveniniz ve desteğiniz tam olacak ve işinizin karşılığını almakta zorlanmayacaksınız. Ay sonu, ani para harcamalarından kaçının ve kafanıza göre davranmamaya özen gösterin. Bu dönem kendinizi geri planda tutmanızın bir manası olmayacak, şartlar sizi toplumun önüne itecek. Artık kariyeriniz ve iş alanlarınız için harekete rahatlıkla geçebilirsiniz. Önünüzdeki 15 gün boyunca her tür yeni girişim ve başlangıçlarınız yıldızlar tarafından destekleniyor olacak İçinizdeki ateşi ve sabırsızlık etkilerini kontrol edebilir ve günün şartlarına uygun olarak daha temkinli hareket edebilirseniz, üzerinizdeki gerilimden ve zorlandığınız konulardan bu ay daha rahat korunursunuz. Ay sonu kalabalık ortam ve yerlerde diğer insanların yardımlarını ve desteğini alacaksınız. Uzak yolculukların olacağı sıra dışı bir ay sizleri bekliyor.

Terazi

Mayıs ayına iş ve hizmet alanlarınızdaki çalışmalarınızla başlıyorsunuz sevgili teraziler.

Bu ay gereğinden fazla bir şekilde birçok alana yayılabilir ve işlerinizi toplamakta zorlanabilirsiniz. Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde bir takım sorunlar ve engeller sizi bekliyor. 3 Mayıs itibariyle ve 2 hafta boyunca ilişkileriniz ve özel yaşamınızı etkileyecek. Eğer yaşadığınız ilişkide, evliliğinizde ve ortaklığınızda bir takım sorun ve problemleriniz varsa, bu iki hafta boyunca bu problemlere çözüm bulmak üzere harekete geçebilirsiniz. İlgi odağınız daha çok partneriniz olacak gerek işinizde, gerekse özel hayatınızda.

Yine bu dönem içinde anlaşma ve kontratlar gündeminize gelebilir. Hukuksal konularda görüşmeler yapabilir, danışmanlık almak için bu uygun dönemden yararlanabilirsiniz. Ayrıca iş ve hizmet alanlarınızda önemli kararlardan kaçının. Özel hayatınızda duygusal tepkileriniz sevdiğiniz insanı şaşırtabilir. 1 ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi, eşinizin veya sevgilinizin parası alanlarında, ortaklaşa giderler ve harcamalarınız konusunda ortaya koyacaksınız.

Başkalarının kaynaklarına bağımlı olacağınız bu dönem, harcamalarınız ve ödemeleriniz hususunda bazı şeyleri gözden geçirmek, yeni düzenlemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yine bu süreç içerisinde kredi, borç alabilirsiniz yalnız, vergi alanında ayrıntıları gözden kaçırmamalısınız. Gizemli konu ve olaylar, mistik öğretiler, hayatın ve ölümün anlamı gibi konular kafanızı kurcalayabilir.

Ortaklaşa çalışmalarda bulunmak, sevdiğiniz kişiyle ortak bütçe oluşturmak ve bu alanlarda yeni adımlar atmak için uygun bir ay olacak önünüzde. Bankaya dair işleriniz, kredi alım, vergi konuları, prim, nafakaya dayalı işleriniz için 24 Mayıs tarihinden sonra çok rahat harekete geçebilirsiniz. Ay sonu, yine özel hayatınızda dikkatli adımlar atmalısınız. Sevdiğiniz insanla farklı ve sıra dışı şeyler yapmak isteyecek, normal rutinin dışında bir ay geçireceksiniz.

Akrep

Mayıs ayına yaratıcılık veya sanatla ilgili işleriniz ya da aşk hayatınız devrede olarak giriş yapacaksınız sevgili Akrepler.

Bu ay, canınız önemli işlerinizle ilgilenmek istemeyebilir. Yine de iş alanlarınızda beklenmedik durumlar ve sonuçlarla karşılaşabilme ihtimaline karşı hazırlıklı olmalısınız. 6 Mayıs itibariyle, 6 evinizde ilerlemeye başlayan Merkür, iş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracak. İşiniz konusunda zorlandığınız alanlar varsa becerilerinizi geliştirebilir, aktif ve özgür iletişiminizle iş arkadaşlarınızla uyumlu işler çıkarabilirsiniz.

Aynı zamanda burası sağlık eviniz olduğundan, sağlığınızı gözden geçirmek ve kontrollerinizi yaptırmak için uygun bir 15 gün içinde olacaksınız. İşiniz yoksa ve iş başvurusunda bulunmak istiyorsanız yine bu dönem uygun olacaktır. Yine bu dönem fırsatları beklemek yerine harekete geçmek sizin için daha doğru olacaktır sevgili Akrepler. Borsada yatırım yapıyorsanız önemli girişimlerden kaçının 18 Mayıs tarihinden sonra, iş alanlarınızda duygularınız değişken olacak. Her zamankinden daha farklı tepkiler verebilirsiniz.

1 ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi, evlilik ve ikili ilişkiler, ortaklı işler alanlarınızda ortaya koyacaksınız. Sevdiğiniz insan, onun şartları ve yaşam şekli sizin için önem kazanmaya başlayacak. Kendinizden çok onu düşünmeye ve kollamaya meyilli olacaksınız. Ortaklaşa işleri olanlar yine bu dönemde beraber hareket etmeye özen gösterecekler. Evlenmek isteyen akrepler, aşk hayatlarında bu kararı verecekleri bir dönem içerisindeler. Yine taşınma, kontrat yapma, yer değiştirme gibi etkileriniz gündeme gelebilir.

22 Mayıs tarihinsen sonra , evlilik, ikili ilişkiler, ortaklı işler alanınızda gerçekleşen yeniay, bu alanlarınızda yeni başlangıç ve kararlarınızı uygulayacağınız ve gündeme getireceğiniz harika bir ay sonunu müjdeliyor olacak. Evlilikle ilgili kararlarınızı bu tarih ve sonrasına denk getirmeye çalışın. Geçtiğimiz ay çok çalıştınız ve bundan da keyif aldınız artık bu ay daha fazla insanı işin içine katacak ve iş birliği yapmaktan keyif alacaksınız.

Her işi tek başınıza yapmanın anlamsızlığını fark etmeniz daha kolay gözüküyor Yine taşınma ve yer değiştirme gibi etkileriniz bu ay yüksek olabilir. Başkalarına danışmaktan ve fikir alışverişlerinden kaçınmayacaksınız. Sevgili Akrepler, ay sonu özel hayatınızda şanslı, iyimser ve mutlu etkiler altında olacaksınız. İş konularını bu ay kafanıza çok takmamaya çalışın.

Yay

Mayıs ayına ev ve aile ortamlarınız ve bu gibi konularınız aktif olarak başlıyorsunuz sevgili Yaylar.

İş alanlarınızdaki mücadelelerinizde gerçekçilikten uzaklaşmamaya özen gösterin. Aşk hayatınızda ve sosyal çevre ortamlarınızda bazı sorunlar veya olaylarla karşılaşmanız mümkün. 5 Mayıs tarihinden sonra aşk ve çocuk evinizde dolaşmaya başlıyor. Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınız varsa çözüm bulmakta zorlanmayabilirsiniz. Yine sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde cesur, atılımcı ve sosyal yönlerinizi bu ay boyunca ortaya koyacaksınız.

Çocuk yapmak isteyenler, olumlu bir zaman dilimi içinde olduklarını bilmeliler. Yine çocuğunuz varsa bu ay içinde onun uğraşıları ve konuları hayatınızda öne çıkmaya başlayacak. Ayrıca aşk hayatınız devreye girmeye başlayacak Sevdiklerinizle yapacağınız konuşmalarınız onları şaşırtabilir. Farklı düşüncelerle hareket edeceksiniz 1 ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi iş ve hizmet alanlarınıza kaydıracaksınız. Başkaları için çalışmaktan mutlu olabilir, faydalı bir şeyler yaptıkça kendinizi ve güveninizi daha rahat kazanabilirsiniz.

Sağlığınız sizin için önemli olmaya başlıyor. Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur deyimiyle hareket etmek bu bir ay boyunca önceliğiniz olmalı zira bazı konularda tembellik yapmak ön plana çıkabilir. Yine bu dönem içinde evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. Ayrıca sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı etkileyecek. Yeni bir işe başvurmak, adım atmak, işinizle ilgili konularda atılımlara geçmek ve yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir zaman içinde bulunuyor olacaksınız.

Yine sağlığınızla veya beslenmenizle ya da alışkanlıklarınızla ilgili yeni kararlar alabilir ve uygulayabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki yoğunlukları ve sabırsız etkileri, işinizde temkinli ve dikkatli hareket ederek azaltabilirsiniz sevgili Yaylar. Yine bu ay çocuklarınızla ilgili oluşumlar size yeni kararlar aldırabilir. Ay sonu, eviniz ve ailenize karşı yapılacaklar konusunda yardımseverliğiniz yüksek olacak Aşk hayatınızda da sıra dışı, beklenmedik bir gün geçirebilirsiniz.

Oğlak

Mayıs ayına yakın çevre konularınız veya iletişime dayalı işleriniz devrede olarak başlayacaksınız. sevgili Oğlaklar.

Düşüncelerinizi ortaya koyarken sinirli tavırlar sergilememeye özen göstermelisiniz. Aile hayatınız, iş alanlarınızda oluşacak bazı konu ve olaylar yüzünden sorunlu olabilir. Ay boyunca ev ve aile evinizde hareket etmeye başlıyor. Evinizle ilgili sorunlar ve bu konularda aktif çözümsel yaklaşımınız, aile büyüklerinizle ve gerek kendi ailenizle olan iletişiminiz bu ay boyunca hızlanacak. Yine eve dair, emlak alım, satım veya kiralama, yer değiştirme gibi işlemleriniz varsa bu dönem yapacak ortamları rahat bulacaksınız. Geçmiş konular aile içinde konuşulmaya ve görüşülmeye başlanabilir.

11 Mayıs tarihine kadar iletişime dayalı konularda ve görüşmelerinizde önemli kararlardan kaçının. Perşembe günü, eviniz ve aileniz sizin için önemli olacak. Ev hayatınızda hızlı değişen duygularınızla ailenizi şaşırtabilirsiniz. Cuma günü güneş boğa burcuna geçecek ve 1 ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi, aşk konularında, çocuklarla ilgili olaylarda veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde gösterebilirsiniz. Aşk, hayatınızın merkezine yerleşmeye başlayacak. Aşkı yaşamak isteyenler, yaşayanlar konsantrasyonlarını bu alana yönlendirecekler. Çocuğunuz varsa, onunla uğraşmak, vakit geçirmek ve sorumluluklarını üstlenmek durumunda kalacaksınız. Kişiliğinizin eğlenceli ve hayatı hafife alan yanları bu ay ağır basacak Yine spor, aktiviteler, tiyatro, hobiler, borsa, şans Oyunları ön plana çıkabilir.

Bu yeniayın güzel etkilerinden en fazla yararlanacak olan burçlardan biri de sizsiniz sevgili Oğlaklar. Aşk hayatınız bu ay devrede İçinizde cıvıl cıvıl bahar rüzgarları esecek. Aşkı arıyorsanız, etkilerine çok çabuk kapılabilirsiniz. Çocuk istiyorsanız, yine şartlar sizden yana. Çocuklarınızın hayatı, spor aktiviteleri, hobiler, sanata dayalı işler, tiyatro, sinema gibi etkinlikleriniz için başlangıçlarınızı ve kararlarınızı. Yine borsa ve spekülatif bir işle uğraşıyorsanız şanslı etkiler altında olacaksınız. Pazar günü, aşk hayatınızda romantik etkileşimler altında olacaksınız. Sevdiğiniz insanla veya ailenizle konuşmalarınız sıra dışı ve farklı olabilir.

Kova

Mayıs ayına parasal konularla merhaba diyeceksiniz sevgili Kovalar.

Maddi konularda önemli işleriniz varsa, biraz sinirle hareket etmeniz mümkün. Yakın çevre girişimlerinizin, daha uzakta bulunan insanlar tarafından desteklenmediğine veya engellendiğine şahit olabilirsiniz. Ayrıca yakın çevre evinizde hareket etmeye başlayan Merkür, pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat ve etkili hareket etmenize neden olacak.

Bu ev, ayrıca yakın çevre eviniz olduğundan, akraba, kardeşleriniz veya komşularınızla etkili bir iletişim kurabilir, varsa onların sorunlarına çözüm getirebilirsiniz. Yine ticaretle uğraşanlar için oldukça aktif ve keyifli bir ay olacak. Her konuya merakınız fazla olacağından aktif olan bu döneminizi iyi değerlendirin ve sabırsızlıktan uzak durun. 9 Mayıs'dan sonra parasal konularda önemli kararlardan ve anlaşmalardan kaçınmalısınız.

Ayrıca yakın çevreniz ve iletişimle ilgili konular devreye girmeye başlıyor. Ani ve beklenmedik bir şekilde hareket etmeye müsait olacaksınız. Bu ay kişiliğinizi ve kimliğinizi ev ve aile hayatınızla ilgili işlerde ortaya koyacak, kendinizi ailenize adayacaksınız. Yine eski ailevi konular gündeminizde olacak ve siz analiz ederek, olaylara pratik ve somut yaklaşarak çözümler üretmek derdinde olacaksınız. Bu dönem yakın akrabalarınızı, kardeşlerinizi ve arkadaşlarınızı evinizde ağırlayabilirsiniz. Biraz tembel ve rahatınıza düşkün bir dönem olabilir.

Ayrıca ev almak, satmak, kiralamak gibi işleriniz varsa şanslı etkiler altındasınız. Yine evinize dair tamamlamanız gereken konularla uğraşabilir, eşya alımı, tadilat, boya, dekorasyon gibi olaylara kalkışabilirsiniz. Ya da diğer bir alternatif, ailevi konulara odaklanmanız ve sorunlar varsa bunların üzerine gitmeniz olabilir. Her halükarda, biraz zorlanarak da olsa bu ay bu alanlarınız aktif olacak. Ay sonu, aileniz ve ev ortamınız her şeyden önemli olabilir. Yakın çevrenizle sıra dışı bir ay geçirebilirsiniz.

Balık

Mayıs ayına şartlar sizin lehinizde olacak sevgili Balıklar.

Yalnız daha rahat ve tembel hareket etmeye meyillisiniz. Özel hayatınızda hemen tepki vermemek ve olaylara soğukkanlı yaklaşmak doğru olabilir. Maddi konularda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Dikkatli adımlar atın. Maddi konularda zorlandığınız konular üzerine kafa patlatabilir veya becerilerinizi ortaya koyarak çözüm bulabilirsiniz. Ticaretle uğraşan balıklar bu ay olumlu etkileniyor olacak.

Yine paraya dayalı iş anlaşmaları bu dönem ortaya çıkabilir. Parasal konularda görüşme ve konuşmalarınızı hızlandırabilirsiniz kişisel hayatınızla ilgili önemli konularda karar almamaya özen gösterin. 12 Mayıs sonrası parasal konular devrede olmaya başlayacak. Parasal konularda kafanıza göre davranmamaya çalışın ve ani kararlar almayın lütfen. Beklenmedik bir iş veya ücret gündeme gelebilir.

1 ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi, yakın çevre alanlarınıza ve aktivitelerine kaydıracaksınız. İletişiminiz hızlı akacak, satış, pazarlama, ticaret, ulaştırma, bilgisayar, yayıncılık ve teknik gerektiren işleriniz varsa bu bir ay boyunca gerekli düzenlemeleri yapabilir, gözden kaçırdıklarınıza odaklanarak, çözümler üretebilirsiniz. Yine yakın çevreniz, akraba veya kardeşlerinizle maddi görüşmeleriniz hızlanabilir. Ayrıca sizin yakın çevre, akraba, kardeşler, komşu ve yakınızdaki insanlar alanınızda gerçekleşiyor.

Kardeşlerinizin, akraba veya yakınlarınızın sorunlarıyla veya onlardan etkili ve sizin hayatınıza etki eden haberler veya sonuçlar alabilirsiniz. Burası aynı zamanda iletişim eviniz olduğundan, yine satış, pazarlama, reklam, yayıncılık ve iletişime yönelik her iş için harika bir ay olacağını unutmayın. Özellikle tüccarsanız ve ticarete dayalı işleriniz varsa bu ay oldukça aktif bir ay olacak.

Parasal konulardaki sabırsızlıklarınızı geride bırakabilir, koşulların tadını daha temkinli ve rahat bir şekilde çıkarabilirsiniz. Ay sonu, yakın çevrenizle bir arada olacaksınız. Onlar için kendi hayatınızdan fedakarlıklarda bulunabilirsiniz. Parasal konularda ani şanslarınız ve görüşmeleriniz bu ay devam ediyor olacak.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

RİSKSİZ İSTANBUL İÇİN MURAT KURUM‘U SEÇİN…

Seçer, Amatör Spor Kulüpleri İle Bir Araya Geldi


Büyüktankaya’dan Alerji Farkındalığı..!

Üner’den Bir Günde İki Açılış…

BALIKÇI KENAN’A BEYLİKDÜZÜ ZABITASI GECE AYRI, GÜNDÜZ AYRI OPERASYON YAPIYOR

Mart ayında üretici ve market fiyatlarındaki değişim

Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Dolar yeniden 32 TL'nin üstünde

Başkan Büyükkılıç’a “AVM” ziyaretinde gençlerden yoğun ilgi

SGM sakuralar eşliğinde bir bahar rüyasına davet ediyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 20. Hafta sonuçları

İpsala’da 1085 tarihi eser ele geçirildi

İstanbul Üsküdar'da Demokrat'tan AK Parti'ye 600 katılım

Erdoğan’dan Geçmiş olsun telefonu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.