Tarih: 05.05.2012 11:20

Önce Esnafı Gezdi, Sonra Açılış Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

 Esnaf gezisine Büyükçekmece Kuaför Erol’da kahvaltı yaparak başlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ful İskender (Mehmet Canaslan), Çiçek Tekstil (Cem Derici, Serpil Derici, Metin Derici), Meşhur Kokoreççi (Şükrü Usta, Cihangir Tufan), Abir Tekel (Olcay Yağızer, Umut Yılmazer), Atmaca Fırın (İsmail Atmaca, Hasan Çiftçi’yi) ziyaret ederek istek ve şikayetlerini dinledi.

Esnaf gezisinden sonra, Büyükçekmece Basketbol Kulübü koçu Kartal Önel ve Basketbolcular Serdar Çağlar, Tufan Aktulgalı, Musa Güneş ile birlikte Batıköy de hizmete giren Mali Müşavirlik Ofisinin açılışını gerçekleştiren Başkan Akgün bölgede yapacakları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Başkan Akgün; ‘‘Batıköy de kardeşimiz Funda Meral’in Mali Müşavirlik ofisinin açılışında bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Çünkü her yeni açılan iş yeri işsiz insanlarımız için birer iş kapısı demektir. Büyükçekmece’nin kalkınmasında önemli rol oynayan esnafımızın her zaman yanında olacağız’’ şeklinde konuştu.

Açılış sonrasında ikram edilen Hatay Has Kral Sofrasının ustalarının hazırlamış olduğu künefeyi şerbetleyip tadına bakan Başkan Akgün;’’Böylesine güzel bir tadı uluslararası kültür ve sanat festivalinde yabancı konuklara mutlaka tanıtmalıyız’’ dedi.

Büyükçekmece Basketbol Kulübünde sponsor olan Büyük Avrasya Termal Otelcilik Gayrimenkul İnş. San. Ltd. Şirketinin sahibi Doğan Çelik’inde katıldığı açılışta, Büyükçekmece Basketbol Kulübününde desteğinden dolayı teşekkür eden Başkan Akgün;’’ Büyükçekmece Basketbol Kulübü yeni kurulmuş olmasına rağmen çok büyük başarılar gösterdi. Kendilerine her zaman destek olmalıyız. Bunun içinde sponsora çok büyük iş düşüyor. Avrasya Termal Otelcilik Gayrimenkul İnş. San. Ltd. Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Çelik örnek bir davranış göstererek sponsor oldu. Desteğinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum’’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —