Tarih: 01.01.0001 00:00 957

MHP'de Bypass Operasyonu

Büyükçekmece MHP İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongre'de farklı adaylara rağmen Alaattin Yavuz Güneş'le yola devam derken başkan Güneş; Paypas yaparak yönetim kadrosunda büyük bir değişikliğe gitti.

MHP
 Muhalif listelerinde bulunduğu kongrede zorlanmayan Güneş son anda bireşen listelere rağmen muhalif kanat adayı Av. Tuğba Küçükhan'a karşı büyük bir üstünlük sağladı. Dörtyüz delegenin Üçyüzünün katılım sağladığı kongre'de Tuğba Küçükhan 65 oy alırken Alaattin Yavuz Güneş 235 oy alarak yeniden başkanlık koltuğuna oturdu. Büyükçekmece İlçe Başkanlığında 10. yılını dolduran Güneş son dönemi olarak nitelendirdiği bu kongrede yönetim kadrosunda da köklü bir değişikliğe gitti. Tanıdık simalarında yer aldığı yönetim kadrosu 'Tahsin Akbaş, Sedat Gündüz, Mustafa Dağdelen, Can İshakoğlu, İsmail Çebi, Mustafa Gökçek, Ahmet Yanık, Dilek Karabağlı, Mehmet Bayraktutan, Mehmet Akyüz, Burhan Kaya, Murat Saka, Murat Kabaksız, Hayat Torlak, Nuri Ziya Altıntaş, Ahmet Toprak, Canan Aktaş, Ahmet Yurtçu' olarak belirlendi. 

Haber; Adom Ajans (AA)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.