Tarih: 01.01.0001 00:00 409

Şampiyon MEM Oldu

Esenler’deki kurum ve kuruluşlara ait toplam 20 takımın katıldığı Esenler Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi. Finalde Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nü 3-1 yenen Milli Eğitim Müdürlüğü A Takımı tur

Şampiyon MEM  Oldu
 Esenler’de sporun gelişmesine katkı sunmak, kurum ve kuruluşlar arasında dostluğu pekiştirmek için Esenler Kaymakamlığı ile Esenler Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası final maçı,11 Mayıs 2012 Cuma akşamı oynandı.  İlk setten itibaren Milli Eğitim Müdürlüğü A takımı, maça ağırlığını koydu. İlk seti rahat bir oyunla 25 – 15 önde bitiren Milli Eğitim, ikinci sete de iyi başladı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü oyuncuları, disiplinli ve moral – motivasyonları yüksek bir şekilde maça yüklenmelerine rağmen ikinci setten de 25-19 yenilmekten kurtulamadılar. 
3. SETLE ÜMİTLENDİLER 
Kırmızı – beyazlı ekip, son şansları olan üçüncü sete iyi başladı ve teknik molaya ilk defa 8-5 önde girdiler. Büyük bir çekişmeye sahne olan üçüncü seti Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü 27-25 kazanarak maça ortak olabileceği ümidine kapıldı. 
Ancak dördüncü sete iyi başlayan taraf yine Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Teknik molaya 2 fark önde giren Milli Eğitim Müdürlüğü seti hep önde götürdü ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün direncini kırarak seti 25 – 20 kazanıp 2012 Esenler Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu oldu. Milli Eğitim Müdürlüğü Takımı’nın şampiyonluk kupasını ve madalyaları Esenler Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Cevdet Tırmık verirken, Sosyal Yaldım İşleri Müdürlüğü Takımı’nın kupa ve madalyasını da İlçe Spor Müdürlüğü adına Ekrem Kara verdi. Kupa töreninin ardından her iki takım oyuncuları da birlikte hatıra fotoğrafı çekip birbirlerini tebrik ederek güzel bir centilmenlik örneği gösterdiler. 
Milli Eğitim Müdürlüğü B Takımı maça çıkmayınca Metris Cezaevi Takımı hükmen galip sayıldı ve turnuvanın üçüncüsü oldu. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.