Tarih: 01.01.0001 00:00 517

Daha Yeşil Olacak!

Büyükçekmece Belediyesi ve Makel Elektrik A.Ş. işbirliğiyle düzenlenen ağaç dikme töreni Kumburgaz Yeni Mahallede gerçekleşti.

Daha Yeşil Olacak!

Hayırlı bir işte imzalarının olmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirten Makel A.Ş. Genel Müdürü Hakan Öztürk; “Günümüzde sadece üretmek ve kazanmak yeterli değildir. Bulunduğumuz topluma çevreye de faydamız olması lazım. Biz gönüllü Makel şirketi olarak gelecek nesillere faydalı olabilmek için Büyükçekmece Belediyesi iş birliği ile bu projeye destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz” dedi.


Daha yeşil Büyükçekmece yolunda çalışmalara destek olan Makel A.Ş.’ye teşekkür eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün de ; “Piknik alanı olarak kullanılacak olan bölgeye 300 adet Çınar ve Akasya ağaçları dikimi gerçekleştiriyoruz. Biz ağaç dikerek yavrularımızın yarınlarını şimdiden el ele vererek yeşillendiriyoruz. Bana göre yapılan en güzel hizmetlerden birisine ön ayak oldunuz” şeklinde konuştu.


Ağaç dikimine ayrı bir önem verdiğini dile getiren Başkan Akgün konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “ Bir ağaç dahi dikilseydi ben yine burada olacaktım. Daha yeşil daha yaşanabilir Büyükçekmece için elimden geleni yapacağım. Çünkü bir ağaç bir can demektir bizler bunun bilincindeyiz. Bu gün dünyanın yaşadığı çevre felaketleri içerisin de, yeşil alan kıtlığının etkisi çok büyüktür. Bizler bunun bilincin de olup geleceğimiz olan çocuklarımıza beton yığını değil yeşil bir çevre bırakmak amacındayız.” dedi. Konuşmalarının ardından Makel A.Ş. Genel Müdürü Hakan Öztürk ile ağaç diken Başkan Akgün, oluşturulan piknik alanının adının Makel Korusu olacağı sözünü verdi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.