Tarih: 01.01.0001 00:00 536

Sivaslılar Derneği'nden lZiyaret

Mimarsinan Sivaslılar Derneğine Çanakkale gezisi düzenleyen ve 300 Sivaslının Çanakkale Şehitliğini görmesi için yardımcı olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Sivaslılar Derneği
 Dernek Başkanı Erdal Zengin ve Dernek yöneticilerinin yaptığı teşekkür ziyaretinde ayrıca 2012 yılında başlayacak projelerde gündeme gelerek konuşuldu.

Mimarsinan Sivaslılar Derneği Başkanı Erdal Zengin “Ne zaman bir şeye ihtiyacımız olsa çözüm buluyorsunuz. Bu gezi bizim için çok önemliydi.Bu ziyarette hem tarihi bir kez daha yaşamış olduk hem de aziz şehitlerimizin kabirlerini ziyaret etmiş olduk” dedi.

Başkan Akgün Kurtuluş ve Çanakkale Savaşını yeni nesile anlatmak için bütün olanakları kullanmaya devam edeceklerini belirterek “Kurtuluş Savaşını ve orada kahramanca savaşarak şehit düşen yiğitleri halkımızın her kesimine anlatmaya, onları oraya götürerek manevi hazzı yaşatmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.