Tarih: 01.01.0001 00:00 485

Hemşerileri Bozkuş’u Ağırladı

Esenyurt Belediyesini ziyaret eden, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun ilçe dışında bir toplantıda olması nedeniyle, başkan yardımcısı ve hemşerisi Gürbüz Süleymanoğlu, Başkan Nevzat

Hemşerileri Bozkuş’u Ağırladı
 Ziyareti sırasında Esenyurt Belediyesi Karslı ve Ardahanlı meclis üyeleriyle de görüşen Başkan Bozkuş, memleketlerinden uzakta olan Gürbüz Süleymanoğlu ve meclis üyesi hemşerilerine Kars’ın gelişimi hakkında bilgiler verdi.


Öğle yemeğine Görçeker ev sahipliği yaptı

Esenyurt Belediye Başkan yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu’nu makamında ziyaret eden Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, ziyaret ardında belediye meclyis üyesi Ekrem Görçeker’in daveti üzerine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt AK Parti ilçe başkanı Şenay Değer ve belediye meclis üyeleri ile Ekrem Görçeker’in iş yerinde öğle yemeği yediler.


Kadıoğlu, Bozkuş’a Esenyurt’u anlattı

Başkan Necmi Kadıoğlu, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’a Esenyurt ‘ta yaşan kentsel dönüşüm ve gelişim hakkında bilgi verdi.

Esenyurt ’un büyük bir kabuk değiştirdiğini söyleyen Başkan Kadıoğlu sözlerine şöyle devam etti. Kadıoğlu “ Hızla gelişen Esenyurt ’ta Türkiye’nin en büyük isimleri birer birer yerini alıyor. Bu değişimin yaşanmasıyla birlikte Esenyurt cazibe merkezi haline gelmiştir. Birçok ilçede olmayan dev projelere imza atıyoruz” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.