Tarih: 14.05.2012 15:12

En önemli işini yapıyorsunuz

Facebook Twitter Linked-in

 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,Temizlik elemanlarına “İşçi Güvenliği ve İşçi Sağlığı” konusunda eğitim verdirdi…

Seminerde işçi sağlığı için dikkat edilmesi gereken hususlar,emniyetli çalışma için uyulması gereken kurallar hakkında detaylı bilgi verildi. Makina Mühendisi Canan Yüksel Usta tarafından verilen konferansın ardından Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı tüm personele personelin motivasyonunu arttırmak için NECO Restaurantta yemek verdi. Yemekte konuşan Başkan Akgün, temizlik elemanlarının çok kutsal ve önemli bir iş yaptığını dile getirdi. Başkan Akgün “ Büyükçekmecelilerin sağlığını korumada, çevresel temizliğin sağlanmasında çok büyük emekleriniz var. Belediye çalışmalarını sıralandırırsak emin olun ki belediyenin en önemli işlerinden birini siz yapıyorsunuz” dedi.

Büyükçekmece’nin temizliği ve gelişimi ile Türkiye’nin değil Avrupa’dan gelen yabancı heyetlerin bile dikkatini çektiğini vurgulayan Başkan Akgün; “ Büyükçekmece’nin dünya çapında tanınmasında sizin katkınız çok büyük. Kültürel etkinliklerimizin yanı sıra şehircilik adına yapılması gerekenleri de yerine getiriyoruz. Bu çalışmaları yaparken sizin temizlik konusunda ki gayretleriniz çok büyük. Siz temizlik konusunda İstanbul’a örnek gösteriliyoruz ” şeklinde konuştu.

Başkan Akgün Temizlik İşleri Müdürlüğü personelinin Anadolu’nun dört bir tarafından gelmiş temiz Anadolu insanları olduğunu belirten Başkan Akgün konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “ Biliyorum ki zor şartlarda Anadolu’dan memleketinizi terk ederek İstanbul’a çalışmaya çocuklarınıza iyi bir gelecek bırakmak için geldiniz. Hayatı çok iyi bilen bir belediye başkanıyım. Bu yüzden derdinizi ,sevincinizi,kederinizi paylaşmak için istediğiniz zaman yanıma rahatlıkla gelebilirsiniz.”  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —