Tarih: 01.01.0001 00:00 1530

Arçelik Çatalca'da

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca’da yatırım yapan ve yeni iş yeri açan tüccarların yanında olmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Cem Kara geçtiğimiz gün Arçelik mağazası açılışına katıldı.

Arçelik Çatalca
 Çatalca’da uzun zamandır kapalı olan imarların açılmasıyla birlikte ticari hareketlilik de başladı. İrili ufaklı birçok iş yeri açılırken, Belediye Başkanı Cem Kara da açılışlarda ve sonrasında yatırımcılara desteğini sunuyor. Geçtiğimiz gün Gözler Ailesi tarafından açılan Arçelik mağazasının açılışına, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Arçelik Genel Müdür Yardımcısı Şirzat Subaşı, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Naci Özcan, Çatalcaspor Kulübü Başkanı Hasan Gökçe de katıldı. Açılışta, Arçelik Genel Müdür Yardımcısı Şirzat Subaşı ve Belediye Başkanı Cem Kara bir konuşma yaptı. Çatalca’nın büyüdüğünden ve geliştiğinden dem vuran Başkan Cem Kara, “Büyüyen ve gelişen Çatalca’mızda kim yatırım yapacaksa kapımız açıktır ve yatırım yapacak kişi de mutlu olacaktır. Çünkü Çatalca’mız İstanbul’un en huzurlu ve en güvenli ilçelerinden bir tanesidir. İlçemize tarım, hayvancılık, sağlık sektöründen de yatırımcıları davet ediyoruz” dedi. Gözler Ailesi, Arçelik Genel Müdür Yardımcısı Şirzat Subaşı ile mağazanın açılış kurdelesini kesen Belediye Başkanı Cem Kara, daha sonra yeni açılan mağazayı dolaşarak, fiyatlar ve ilçe halkı için düzenlenen kampanyalar hakkında bilgi aldı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.