Tarih: 01.01.0001 00:00 563

Kumaştan Aile Bütçesine Katkı

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademileri bünyesinde Atrium çarşısında açılan kumaş boyama kursu devam ediyor. Bu kurslarda eğitim gören her bir kursiyer eğitim almanın yanı sıra, ev ekonomilerine de katkıda bulunuyorlar.

Kumaştan Aile Bütçesine Katkı
 Sinanoba Atrium çarşıdaki kurslara her geçen gün bir yenisinin daha eklendiğini dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, kurslarına ilginin gün geçtikçe arttığını belirtti. Belediyeciliğin sadece çöp toplayıp, yollar yapmak olmadığını dile getiren Başkan Akgün,” Sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında Kültür Müdürlüğü bünyesindeki Halk Akademileri kurslarının çoğunluğu bayanların el becerilerine yönelik olarak devam ediyor” dedi.

Büyükçekmeceli bayanların istek ve taleplerine açılan kurslara farklı branşların eklendiğini söyleyen Başkan Akgün,”Her geçen sene fazlalaşan branşlarda kursiyer sayılarının yeterli derecede olması bizi oldukça memnun ediyor. Hanımlarımız hem el becerilerini artırıyorlar, hem de yapmış oldukları ürünleri satarak aile bütçelerine katkı sağlama imkânı buluyorlar ” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.