Tarih: 21.05.2012 14:01

19 Mayıs Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Facebook Twitter Linked-in

 Öğrencilerin sivil kıyafetler katılıp gösterilerini sunduğu kutlama, şenlik havasında geçti. Öğrencilerin bizzat kendilerinin hazırladığı kutlama programı protokol tarafından da beğenildi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinde Osmanlı’nın geleneksel sporu olan Matrak’a da yer verildi. Gençlerin yeteneklerini sergilediği spor, vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Herkes tarafından yapılabilen bu sporda katılımcılar fizikî, zihnî ve ruhî gelişimlerine katkı da sağlıyorlar. Nezaket kaidelerinin yüksek seviyede önemsendiği Matrak, seyircilerden büyük alkış aldı.

Öte yandan Ufuk Ağaoğlu’nun Big Baks gösterisine ise öğrenciler ritim tutarak destek verdi. Resmi geçit törenlerinin ve protokol konuşmalarının yer almadığı kutlama, halk oyunu gösterileri, şiir okumaları, tekvando, kick boks ve konserlerle devam etti.

19 Mayıs Kutlamalarına Güngören Kaymakamı Seyfettin Azizoğlu, Deniz Albay Ali Soner Evirgen, Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Nurkan, Emniyet Müdürü Murat Karakaya, İlçe Müftüsü Osman Aydın, Gençlik ve Spor Müdiresi Nilüfer Yılmaz, daire amirleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —