Tarih: 01.01.0001 00:00 921

Gazitepe'den Karakaş'a Teşekkür

Gazitepe İlköğretim Okulu Müdürü Nusret Demirtaş, okul bahçesini asfaltlatan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’a teşekkür etti.

Gazitepe
 AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte Gazitepe İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fikret Özdemir, Gazitepe İlköğretim Okulu Müdürü Nusret Demirtaş ile görüşen Başkan Karakaş ve ekip arkadaşları, okulun taleplerini de yerinde görme fırsatı buldu.

KARAKAŞ’A ASFALT TEŞEKKÜRÜ

Gazitepe İlköğretim Okulu Müdürü Nusret Demirtaş, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’a “Silivri Belediyesi yönetimindeyken çok katkınızı gördük” dedi ve geçtiğimiz hafta sonu okulun bahçesini asfaltlattığı için de teşekkür etti. Karakaş, “Okullar Hayat Olsun” projesine katkı amacıyla çalışmayı yaptıklarını hatırlatarak “Eğitime imkanlarımız ölçüsünde destek sunmaya devam edeceğiz” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.