Tarih: 01.01.0001 00:00 814

21 gol attı. Kalesinde 1 gol gördü

Bu yıl ikincisi yapılan Esenyurt iller arası futbol turnuvasında Ardahan Kültür Evi futbol takımı, rakibi Gümüşhane derneğini 2-0’lık skorla geçti.

21 gol attı. Kalesinde 1 gol gördü
 İller arası futbol turnuvası kapsamında 20 Mayıs Pazar günü karşı karşıya gelen Ardahan Kültür Evi ve Gümüşhane Derneği futbol takımları, izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı.



26 İl Derneğinin katıldığı 2. İl Dernekler Birliği Turnuva maçları tüm heyecanıyla devam ediyor. Hafta sonu gerçekleşen mücadelelerde heyecan dolu anlar yaşandı. Özellikle Ardahan Kültür Evi ve Gümüşhane Derneği futbol takımlarının mücadele ettiği maç, ilgi odağı oldu. Külubün sponsoru Togay Çoban ve Kulüp Teknik Direktörü Volkan Coşkun’da sporcularla tek tek ilgilenirken kendilerini mahçup etmedikleri için sevindiklerini dile getirdiler.


21 gol attı. Kalesinde 1 gol gördü
Esenyurt ve çevre ilçelerde bulunan Ardahanlı ve Gümüşhaneli vatandaşların ilgi gösterdiği mücadele sonunda gülen taraf Ardahan kültür Evi Futbol takımı oldu. Esenyurt Belediye Başkan Vekili Mehmet Adıgüzel, Esenyurt Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Danışmanı Metin Karakoç, Serkan Kara, Esenyurt Belediye Başkan Danışmanı Abdullah Yılmaz, İhsan Akdemir, Kars Serhat Boyları Dernek Başkanı Muharrem Yıldız, Esenyurt Saadetdere Mahalle Muhtarı Yavuz Zilek, Esenyurt Fatih Mahalle Muhtarı Mehmet Yıldırım, Esenyurt İncirtepe Mahalle Muhtarı Kemal Kesgin ve Ardahanlı ve Gümüşhaneli dernek yöneticilerini heyecandan hop oturup, hop kaldıran mücadele kıran kıran geçti. Maç sonunda 2 gol atan Ardahan Kültür Evi, 1’ncilik yolunda önemli bir engeli geçmiş oldu. Ardahan Kültür Evi futbol takımı bugüne kadar kalesinde 1 gol görürken, rakip fileleri 21 kere havalandırmış oldu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.