Tarih: 01.01.0001 00:00 624

Yetenek Atölyesi ilk Mezunlarını Verdi

Esenyurt Kaymakamlığı, İstanbul Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Esenyurt ilçe Emniyet Müdürlüğü ve Esenyurt Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen “Yetenek Atölyesi Mezuniyet Töreni” isimli program binlerce öğrencinin ka

Yetenek Atölyesi ilk Mezunlarını Verdi
 Toplam 83 öğrencinin eğitim aldığı, 2012 yılı Yetenek Atölyesi’nin ilk mezunları için düzenlenen programa, Esenyurt Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Adıgüzel, Esenyurt Emniyet Müdür Vekili Zahide Ayyıldız, İstanbul Toplum destekli Polislik Şube Büro Amiri Ahmet İnan, Esenyurt Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Halit Çetinkaya, Mahalle Muhtarları, öğrenci velileri ve binlerce öğrenci katıldı. Esenyurt Kültür Merkezinde gerçekleşen programda Yetenek Atölyesinden mezun olan öğrencilerin hazırlamış olduğu resimler, şiirler, halk oyunları ve konser gösterileri ile devam etti. Tören programında 9 kişiden oluşan öğrenci grubunun İstiklal Marşını koro halinde okuması ve Türk bayrağını açması katılanlar tarafından büyük alkış aldı.

En önemli proje yetenek atölyesi

Yetenek Atölyesi mezuniyet töreninde, açılış konuşmasını yapan Esenyurt Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Halit Çetinkaya “Esenyurt’un güvenliğinin yanı sıra bu tarz toplumsal projeleri de yapmanın gururunu yaşamaktayız” dedi. Çetinkaya “2009 yılında Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak göreve başladığımız günden beri sadece Esenyurt’un emniyeti için çalışmalar yaparken diğer bir taraftan ise gelecek neslimiz için de çalışmalar yürüttük. Bu çalışmalardan en önemlisi de “Yetenek Atölyesi” adlı projesidir. Bu çalışmalarda bizleri yalnız bırakmayarak büyük destek ve katkı sağlayan Esenyurt Kaymakamlığına, Esenyurt Belediyesine ve İstanbul Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğüne ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Adıgüzel “ Necmi Başkan’ın kucak dolusu sevgisini getirdim”

Esenyurt Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Adıgüzel “ Sizlere Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun kucak dolu sevgisini ve selamlarını getirdim” dedi. Sözlerine devam eden Vekil Başkan Adıgüzel “ Kaymakamlık, Emniyet Teşkilatımız ve Esenyurt Belediyemizin beraberce yürüttüğü bu güzel proje geleceğimizin teminatı olan geçlerimizin daha sağlam bir yapıyı kazanmasını sağlamaktadır. Bu projede emeği geçen emniyet ve belediye çalışanlarına teşekkür ederim ”dedi

Semih amir anıldı

Protokol konuşmalarının ardından 2009 yılında Kadıköy Bostancı'daki hücre evine yönelik operasyonda şehit düşen Emniyet Amiri Semih Balaban sinevizyon görüntüsü ile anıldı.

Plaketler Başkan Vekili Adıgüzel’den

Esenyurt kültür merkezinde sergilenen programda Esenyurt Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Adıgüzel yetenek atölyesinde görev yapan amirlere çalışmalarından dolayı plaket takdim etti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.