Tarih: 01.01.0001 00:00 1307

“Avrupa’ya Organik Çorap Satıyoruz”

Fabrika ziyaretleri kapsamında ürettiği organik çorapları yurtdışına ihraç eden Atel Çorap Fabrikası’nı gezen Uzun, çalışanlara, “Ektiklerinizi en verimli şekilde biçmenizi dilerim” dedi.

“Avrupa’ya Organik Çorap Satıyoruz”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, her hafta gerçekleştirdiği fabrika ziyaretleri kapsamında bu hafta Atel Çorap Fabrikası`nda yönetici ve çalışanlarla bir araya geldi. Öğle yemeğinde fabrika çalışanlarıyla yemekte bir araya gelen Başkan Uzun, çalışanlarla sohbet etti. Daha sonra imalathane alanını gezen Belediye Başkanı, fabrikanın işleyişiyle ilgili de çeşitli bilgiler aldı.  Tüm çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Uzun, “Bu işletmenin siz çalışanlarla daha da büyüyeceğini umuyorum. Ektiklerinizi en verimli şekilde biçmenizi dilerim” dedi. Üretim tesisinin ülke adına örnek çalışmalar yaptığını ifade eden Uzun, tekstil sektöründe özellikle son yıllarda büyük ilerlemeler kaydedildiğini belirterek, “İhracat ülkemizi kalkındırır. Ekonomi, refah ve istihdam için olmazsa olmazdır. Çeşitli sektörlere ait üretim tesislerinin ilçemizde yer alması büyük bir kazanım” diye konuştu.

Avrupa’ya İhracat Yapılıyor

Başkan Uzun’un ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bekmezci de yüzde yüz organik çorap üretimi yapan tesiste 250 kişinin çalıştığını söyledi. Bekmezci, yılda 2 milyon düzine üretim yaptıklarını ve üretimin büyük bir kısmının Avrupa’ya ihraç edildiğini kaydetti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.