Tarih: 01.01.0001 00:00 551

Esenyurt’ta Bir Günde İki Açılış!

Esenyurt Belediyesi yapımı tamamlanan projelerini, vatandaşın hizmetine sunmak için hız kesmeden açılışlarını gerçekleştiriyor.

Esenyurt’ta Bir Günde İki Açılış!
 Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, söz verdiği gibi halkın yaşamını kolaylaştırmaya yönelik her türlü hizmeti sırasıyla yapmaya devam ediyor. Alt yapı, yol ve kaldırım çalışmaları hızla tamamlanan, Akçaburgaz Mahallesinde şimdi de sıra sosyal tesis ve park açılışlarına geldi. Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun başka ilçelerde olmayan, her mahalleye “Kapalı Pazar ve Sosyal Tesis” projesi hayat buluyor.

Esenyurt Akçaburgaz Mahallesi, Halil Fahri Orman Caddesi üzerinde kısa süre içinde yapımı tamamlanan “Yunus Emre Parkı ve Kapalı Pazar-Kültür Merkezi-Katlı Otopark” olan iki proje hafta sonu Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun gerçekleştireceği açılış ile halkın hizmetine sunulacaktır.

Kapalı Pazar-Kültür Merkezi;

Akçaburgaz Kapalı Pazarı; toplam 6 bin 956 m² kare üzerine kurulu olup, Otopark ise 2 bin 318 m² alanı kapsamaktadır. Otoparkta ayrıca engelliler için park alanı bulunmakta. Kompleks içinde bulunan Pazar alanı ise 2 bin 318 m² içerisine 271 adet pazar tezgâhı olmaktadır. Kompleksin en üst katında 2 bin 318 m² içinde “Düğün Salonu ve meslek edinme kurslarının bulunduğu İSMEK” alanı yer almaktadır.

Yunus Emre Parkı;

Toplam 6 bin 589m² alan içerisinde yer alan Yunus Emre Parkında, geniş çim ve ağaçlık alanlar, çocuk oyun alanları, fitness grupları, 220m² süs havuzu, 280m² restoran ve kafeterya, 102m² bayan fitness alanı bulunmaktadır. Ayrıca, 237 ağaç dikimi, 550 adet çalı ve mevsimlik çiçek dikilmiştir.

Akçaburgaz Mahallesi, Yunus Emre Parkı ve Kapalı Pazar-Kültür Merkezi-Katlı Otopark açılış programına,

Tüm Basın mensupları davetlidir.

Tarih: 02 HAZİRAN 2012 Cumartesi

Saat : Açılış töreni 15.00

Yer: Akçaburgaz Mahallesi, Halil Fahri Orman Caddesi, 5’nci sokak,

ESENYURT/İSTANBUL


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.