Tarih: 01.01.0001 00:00 392

Gökkuşağının Reklerinde Yaşam

Beylikdüzü, yeşil alanı ve rengarenk çiçekleriyle ilçedeki vatandaşlara farklı bir güzellik ve iç açıcı bir duygu yaşatıyor.

Gökkuşağının Reklerinde Yaşam
 Her yıl yeşil alan miktarı artan Beylikdüzü’nün peyzaj çalışmaları da göz dolduruyor. İlçenin dört bir yanında boy gösteren laleler ve mevsimlik rengarenk çiçekler renkleriyle adeta büyülüyor. Yine ilçenin farklı yerlerindeki modüler saksılar da her an bakımlı ve farklı bitkileriyle ilgi çekiyor. İlçenin her noktasında aynı hassasiyetle çalışma yaptıklarını belirten Beylikdüzü Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, yer, konum ve ebata göre farklı uygulamalar gerçekleştirdiklerini bildirdiler.  Son çalışmalarını açıklayan yetkililer, Adnan Kahveci Mahallesi’nde ağaç dikimi yapıldığın ve Alemdağ Caddesi üzerinde de 470 adet sarmaşık dikimi yapıldığını açıkladılar. Refüj ve yan bantlardaki çalışmalara da özen gösterdiklerini kaydeden yetkililer, kapalı pazar alanındaki ağaç dikim faaliyetlerini de kaydettiler.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.