Tarih: 09.06.2012 10:53

Astıma Böyle Çare Arıyorlar

Facebook Twitter Linked-in

 Hindistan'da astım hastaları, solunum problemlerini gidermek için canlı balık yutuyor.

İŞTE İLAÇ: BİTKİSEL MACUNA BULANMIŞ CANLI SARDALYA

Hindistan'ın güneyindeki stadyumda toplanan on binlerce kişi, sarı renkte bir bitkisel macuna bulanmış canlı sardalyaları yutarak iyileşeceklerine inanıyor.

Doktorların eleştirilerine rağmen Goud ailesi, 170 yıl önce Hintli bir azizden aldıklarını iddia ettikleri gizli bitkisel balık formülünü hastalara uyguluyor.

'ASTIMIM GEÇECEK' DERKEN KALPTEN GİTTİ

Haydarabad polisi, stadyumda bir adamın kalp krizi geçirerek öldüğünü ve bazılarının saatlerce bekledikten sonra solunum zorluğu çektiklerini açıkladı. Alışılmadık astım tedavisi için 70 bin kişinin stadyuma akın ettiği bildirildi.

Goud ailesi, her yıl tedaviyi, astrologların belirlediği günde yapıyor. 

TÜRKİYE'DE DE EŞEK SÜTÜ KULLANILIYOR

Kleopatra zamanından beri faydaları bilinen eşek sütünün kolon kanseri gibi birçok kanser ve astım hastalığının tedavi sürecinde oldukça hızlandırıcı etkisi olduğu tıp uzmanları tarafından da belirtiliyor.

Kleopatra zamanından beri faydalarıyla bilinen eşek sütü, inek sütünden farklı olarak oldukça nadir kullanılıyor. İnekten günde 30 litre süt elde edilirken eşekten sadece günde 2 litre oranında süt elde edilebiliyor. Eşekten günde 4 kez, 2 saat arayla süt sağılabiliyor. Bu nedenle eşek sütü bir hayli değerli

Türkiye'nin bir diğer eşek çiftliği ise Bodrum'da bulunuyor. Anne sütüne en yakın süt olduğu bilimsel olarak kanıtlanan eşek sütü alerjik, sindirim, kalp ve damar sistemi hastalıklarına iyi geldiği belirtiliyor.

Eşek sütünün astım ve bronşit hastalığının tedavisinde çok faydalı olduğu ayrıca kolon kanserinin tedavi sürecinde tedaviyi hızlandırıcı etkisi olduğu belirtiliyor. Sütün sedef ve siroza gibi hastalıklarının tedavi sürecinde de olumlu etkisi olduğu ifade ediliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —