Tarih: 01.01.0001 00:00 1296

Beylikdüzü’nde Saklı Bir Köy

Saklıköy 2 Restaurant'da huzur veren bir atmosferde ailenizle birlikte dinlerek ve eğlenerek zaman geçireceğiniz enfes lezzetlere konuk olacağınız harika zamanlar sizi bekliyor.

Beylikdüzü’nde Saklı Bir Köy
 İşinde profesyonel ve daima güler yüzlü personeli ile lezzet yolculuğunuza yeşili ve maviyi katan Saklıköy2 Rastaurant Beylikdüzü’ nde iş yaşamının koşuşturmacasından arta kalan zamanlarınıza talip. Havuz başında muhteşem yemekli organizasyonlarla, düğün, nişan gibi sevdiklerinizle birliktelikleliklerinizi pekiştirecğiniz ortamlarda size inanılmaz fırsatlar sunan mekanın sahibi Zafer Darakçı “İşletmemiz 2003 yılında faliyete geçmiş olup , konseptimiz aile ortamına hitap eden , kalitesinden ödün vermeyen para kazanmaktan ziyade,
gelen konuklarımızın takdiri ile güçlenen ,bu güçten aldığı enerji ile büyüyen bir müessesedir.

Kokteyl Kapasitemiz 2000 – 2500 kişi, Yemekli Kapasitemiz ise 1500 – 2000 kişiyi bulmaktadır. Bunun yanı sıra doğal ortamda meyve ağaçlarının altında güne başlarken çeşitli kahvaltı servislerimiz ile müşterilerimize kapılarımızı açıyor, gün boyu onları ağırlamaktan mutlu oluyoruz. sizi ve havuz başı keyfinin yaşanacağı canlı müzikleri aramızda görmekten ve ağırlamaktan keyif alacağımız, muhteşem gün batımı ve dogal ortam işletmelerimizde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız” diyerek gün boyunca açık tuttukları mekanda güleryüzlü personeli ile hizmete hazır beklediklerinin altını çizdi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.