Tarih: 01.01.0001 00:00 683

Beylikdüzü Belediyesinden Sosyal Sorumluluk Projesi

Beylikdüzü Belediyesinin yürüttüğü “Mavi Kapak” kampanyası kapsamında toplanan 3 ton 300 kg kapak karşılığı, 10'u akülü olmak üzere 22 tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Beylikdüzü Belediyesinden Sosyal Sorumluluk Projesi
 Engelli kardeşlerimiz için Beylikdüzü Sosyal Tesislerinde düzenlenen törende, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, İlçe Teşkilat mensupları ve 3. Bölge Milletvekilleri Gülay Dalyan ile Nurettin Nebati, hazır bulundu.

Açılış konuşmasında, törene katılan herkese bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Yusuf Uzun “ Belediye olarak, engelli kardeşlerimiz için birçok fiziki ve sosyal projeye imzamızı attık. Engelli kardeşlerimize sahip çıkmalı, onlara gerekli ilgiyi ve alakayı göstermeliyiz” dedi.
Fiziksel engeller kalktı
Engelli kardeşlerimizin, hem kendi kaderimiz hem de toplumun kaderi olduğunu belirten Beylikdüzü Kaymakamı Mesut Demirkol “engelliler için düzenlenen muhtelif kanununda yapılan değişikliklerde, periyodik aylık yardımlar çok iyi seviyelere gelmiştir. Evde bakım parası ve ailelerin yakından desteklenmesi projesi sayesinde fiziksel engeller kalktı” sözleri ile Belediye, İlçe Başkanlığı ve meclis üyelerinin yoğun çalışmalarının farkında olduklarını, bu noktada sosyal yardımlaşma ve dayanışma fonuna yardımların daha fazla yapılması gerektiğinin önemine dikkat çekti.
Biz
Başbakanın Hükümeti kurduğunda 'İlk hedefimiz, engelli kardeşlerimiz ortada yokmuş gibi hareket etmeyeceğiz' sözlerini hatırlatan ve bu engelleri kaldırmak adına “biz” olduğumuzu vurgulayan 3. Bölge Milletvekili Gülay Dalyan “kardeşlerimizin eğitilmesi için Rehabilitasyon Merkezleri kurduk” dedi.
Bertaraf ettik
Tekerlekli ve Akülü sandalye dağıtım töreninde son konuşmacı olarak söz alan 3. Bölge Milletvekili Nurettin Nebati, kendilerine bu platformu hazırlayan Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a ve katılımlarından dolayı AK Parti İlçe Başkanlığına teşekkür ederek “Eskiden çocuklarımızdan çekinen, sıkıntı yaşayan ve bunu nasıl bertaraf ederiz diye düşünen bir toplumduk. Şimdi AK Partinin kazanmış olduğu İl ve İlçelerde hızlı ekip çalışmasıyla bu engelleri kaldırdık” dedi.
İSÖM
Yapılan konuşmaların ardından sahne alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özürlüler Müzik Topluluğu (İSÖM) ve programa gönüllü olarak katılan sanatçı Metehan, söylediği şarkılarla katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Metehan’ın şarkılarına eşlik eden engelli vatandaşlar gönüllerince eğlendi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.