Tarih: 01.01.0001 00:00 385

Eğlenmek Onların da Hakkı

Bağcılar Belediyesi Engelliler Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, düzenlenen yılsonu etkinliği ile doyasıya eğlendi. Şarkılar söyleyip, şiirler okuyan öğrenciler, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Eğlenmek Onların da Hakkı
 Bağcılar Belediyesi Engelliler Rehabilitasyon Merkezi’nin engelli öğrencileri için yılsonu programı düzenlendi. Engelliler Sarayı’nda gerçekleştirilen programda bir yıl boyunca fizyoterapi, hidroterapi, grup ve bireysel eğitimler alan çocuklar, öğrendikleri pek çok beceriyi sergiledikleri gösterilerle izleyenlere gösterdi. Birbirinden güzel şarkılar söyleyen ve şiirler okuyan engelli öğrenciler, izleyicilerden büyük alkış aldı. 

“Bir yılsonu etkinliğinde daha engelli kardeşlerimizle beraberiz” diyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Umarım, eğitimlerimiz, engelli kardeşlerimiz için verimli olmuştur. Bağcılar Belediyesi olarak, engellilerimizin her zaman yanında olduk ve bundan sonra da bu desteğimiz devam edecek” dedi.  

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.