Tarih: 28.06.2012 11:35

Bayrağı Teslim Aldı!

Facebook Twitter Linked-in

Büyükçekmece Word Point’te kalabalık bir davetli topluluğu ile gerçekleşen Buğra Bayraktar’ın  sünnet düğününe Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, eşi Hatice Akgün ve kızları Yurdagül Akgün Akyollu ile birlikte katıldı. Ahmet Bayraktar ve eşi Birgül Bayraktar, gelen misafirlerini kapıda karşılayarak , misafirleriyle tek tek ilgilendiler.

Düğüne katılan diğer önemli bir isim ise, Eminönü eski Belediye Başkanı Doç.Dr.Ahmet Çetinsaya oldu. Başkan Akgün özel misafiriyle yakından ilgilendi. Gecede bir de konuşma Başkan Akgün, “Erkekliğe yeni adım atan Buğra yavrumuzun sünnet düğününde sizlerle birlikte olmaktan son derece keyifliyim. İnşallah küçük Buğra’nın mürüvetini de birlikte görürüz” dedi. Başlayacak olan 13.Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivaline herkesi davet eden Akgün, yaklaşık 52 ülkeden 1600 yabancı misafiri ağırlayacaklarını, herkese çok büyük görevler düştüğünü söyledi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde takı merasiminin ardından Bayraktar çifti oğulları Buğra ve kızları Buse ile birlikte düğün pastasını kestiler. Bayraktarların bu mutlu günlerinde eş, dost ve akrabalarının yanı sıra Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Birim müdürleri, belediye personeli, yerel basın mensupları ve siyasiler katıldı.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —