Tarih: 01.01.0001 00:00 606

Şehit Doğukan Şit’in Mevlid’i Okundu

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 18 Haziran günü Hatay’ın Belen ilçesinde teröristler tarafından açılan ateş sonucu şehit düşen Doğukan Şit’in baba ocağında gerçekleşen Mevlid-i Şerifine katıldı.

Şehit Doğukan Şit’in Mevlid’i Okundu
 Kuran tilaveti ve dualar ile şehit Doğukan Şit’e rahmet okundu. Esenyurt Örnek mahallesinde şehit Doğukan Şit’in evinin önünde gerçekleşen mevlit programına, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun yanı sıra Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu ve çok sayıda aile yakını katılarak Şehit Er Doğukan Şit için dua ettiler.

Şehit ailesini acı günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Kadıoğlu, baş sağlığı diliyerek ailenin her zaman yanında olduğunu ifade ederek bab Paşa Şit’e teselli verdi. Şehit Doğukan Şit için okunan dualar ardından ikram edilen 7 yemeği ile mevlit programı sona erdi.

Şehit Er Doğukan Şit için Esenyurt Belediyesi tarafından şehit evinin önüne kurulan taziye çadırında dualar okunarak taziyeler kabul edilmektedir. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.