Tarih: 28.06.2012 15:51

Eyüp Sultan'da Sabah Namazı Kıldılar

Facebook Twitter Linked-in

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, eşi Hatice Akgün ve Tepecik’li bayanlar ile birlikte gerçekleştirdiği gezide Eyüp Sultan Camiinde kılınan sabah namazlarının manevi hazzına değindi. Gerçekleştirilen etkinlikle ilgili konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, her cuma sabahı Büyükçekmece halkından oluşan birçok grup ile Eyüp Sultan Hazretlerini ziyaret edip sabah namazını birlikte kıldıklarını söyledi.

Akgün; “ Bu etkinliğe devam etmekte kararlıyız. Halkımızın Eyüp Sultan hazretlerini ziyaret etmesine vesile oluyoruz, hem de onlarla bu güzel ortamda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz ”dedi.

Müsait olduğunda her Cuma sabahı mutlaka Eyüp Sultan Camii’ne namaza gittiğin söyleyen Başkan Akgün, “Her Cuma sabahı namazında Büyükçekmece halkından gruplar ile birlikte bu manevi ortamda bir araya geliriz. Bu sabah namazlarına bilhassa Eyüp Sultan Hazretlerini ziyarete gelememiş vatandaşlarımızı getiriyoruz” dedi.

Tepecik’li bayanlar ile sabah kahvaltısında bir araya gelen Başkan Akgün,” Manevi duyguların oldukça yoğun yaşandığı sabah namazı sonrasında Büyükçekmeceli vatandaşlarımla sabah kahvaltısını bir arada yapmak bana mutluluk veriyor” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —