Tarih: 03.07.2012 10:09

Başkandan Duyarlılık Örneği

Facebook Twitter Linked-in

 Devlet Memuru Olmak İstiyorum
29 Mayıs 2012 tarihinde yapılan Özürlü Memur Seçme Sınavında Türkiye birinciliğini kazanan, 2002 Sakarya Üniversitesi İnşaat mühendisliği bölümü mezunu Nurgül Devrimci, Türkiye birincisi olduğunu internetten öğrendiğini ve buna çok şaşırdığını belirterek “ emin olmak için annemi ve babamı yanıma çağırdım. Bu benim için çok büyük bir mutluluktu, ben hep devlet memuru olmak istemiştim” dedi.

“Kızımla Gurur Duyuyorum”
Eşinin çalıştığı dönemde kızının bakımıyla yakından birebir ilgilendiğini vurgulayan Haseki Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Abdurrahman Kamil Devrimci, “ kızımla gurur duyuyorum o benim kıymetlim” dedi.

Kızına Özgüven Sağlamak İçin İkinci Fakülteyi Okudu
Kızının başaralı olması adına ve motive etmek amaçlı 50 yaşında ikinci kez üniversite sınavına giren Dr. Ayşe Devrimci, “ kızıma 3 yaşından itibaren birebir anne-kız ve arkadaş ilişkisi içerisinde eğitim verdim. Onunla birlikte üniversite sınavına girdim, ben ikinci Fakülte olarak İşletmeyi, kızımda İnşaat Mühendisliğini bitirdi. Bu, çocuğun özgüveni açısından çok önemli”  dedi.

Canda Özür Yoktur
Engelli annelerin double anneler olduğunu, bunun bir zulüm olmadığına inanmamız gerektiğini ve canda özür yoktur sözlerinin altını çizen İl Sosyal İşler Başkanı Yıldız Konal Süslü, Nurgül Devrimci’ yi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Beylikdüzü Seninle Gurur Duyuyor
İstediği Bölümde Devlet Memuru olarak işe başlamasını temenni eden İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, “Beylikdüzü olarak yanındayız ve seninle gurur duyuyoruz” dedi.


 






Orjinal Habere Git
— HABER SONU —