Tarih: 01.01.0001 00:00 654

Önce Eğitim, Sonra Müzik Keyfi

Esenyurt Belediyesi, Yunus Balta Kültür Merkezi kursiyerleri 2011–2012 yılı döneminde 1 yıldır sürdürülen Türk Musikisi Korosu ile Çocuk Korosu çalışmaları mezun oldukları branşta performanslarını sergilediler.

Önce Eğitim, Sonra Müzik Keyfi
 Programa, Esenyurt’lu vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen Klasik Türk Musikisi Korosu ve Çocuk Korosu konseri, Esenyurt Belediyesi Başkan Danışmanı Ali Murat Alatepe, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Temel, birim müdürleri, kursiyerler ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.

Programın açılışı çocuk korosunun seslendirdiği Türk Halk müziği ile başladı. Miniklerin seslendirdiği şarkılara Esenyurt’lu vatandaşlarda eşlik ederek keyifli dakikalar yaşandı.

Ardından sahneyi halk oyunları grubu alarak zeybek ve roman havası ile çalışmalarını sergilediler. Son olarak yetişkin grubun seslendirdiği Türk Halk Müziği ile program son buldu.  


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.