Tarih: 09.07.2012 10:59

Volkan Konak Rüzgarı Esti

Facebook Twitter Linked-in

 

Yaklaşık 30 bin kişinin izlediği konserde 2 saat sahnede kalan Kuzeyin Oğlu Memik Oğlan, Cerrahpaşa gibi sevilen şarkılarını seslendirdi.

Büyükçekmece Kültürpark Amfi Tiyatroda kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz bir konser ziyafeti yaşatan Konak, gece boyunca okuduğu şiirler ve söylediği şarkılarla bol bol alkış alırken yer yer yaptığı esprilerle konseri izlemeye gelenleri kahkahaya boğdu. Müziğin ritmine kendini bırakan izleyiciler horon teperken Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’de onlara eşlik etti.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, festival hazırlıkları sırasında en sık karşılaştıkları sorulardan birinin “Volkan Konak konseri yine olacak değil mi?” sorusu olduğunu söyledi ve “Sağ olsun kendisi de bizi kırmıyor. Bu üst üste 5. konserimiz oldu. Büyükçekmece halkını Volkan Konak gibi usta bir sanatçıyla buluşturuyor olmaktan dolayı çok mutluyuz.” dedi.

Her Büyükçekmece konserinde büyük bir ilgi ile karşılanmaktan dolayı memnuniyetlerini dile getiren Konak, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’den festival özel hediyelerini ve teşekkür plaketini alırken “Ben de artık bunların koleksiyonu var” diyerek konseri izlemeye gelenleri güldürdü.

Konak, konser alanını dolduran sevenlerine teşekkür ederken “Dünya’nın en iyi festivallerinden birinde sahne alıyor olmaktan çok mutluyum. Büyükçekmece halkının bana olan sevgisini biliyorum. Bu sevgimiz karşılıklı. Sahnenizde sizlere şarkı söylüyor olmaktan büyük haz duyuyorum. Büyükçekmece’nin yeri kalbimde her zaman farklı olarak kalacak. Sevgimizi büyüttüğümüz, dev bir yumak haline getirdiğimiz yerlerden birisi, o yüzden size aşığım” şeklinde konuştu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —