ESENYURT GAZETESİ 11.07.2012 15:23:00 941 0

Vali Mutlu'dan Esenyurt'a Şok Denetim!

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun ilçe ziyaretlerinin bu haftaki durağı Esenyurt oldu. Esenyurt temaslarında Vali Mutlu’nun yanında, Esenyurt Kaymakamı Halil Uyumaz, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İl genel meclis üyeleri

Vali Mutlu
 Vali Mutlu’nun ilk ziyaret noktası, Esenyurt’ta tüm kamu hizmetlerinin bir arada olacağı City Center Kamu ve Ticaret Merkezi oldu. Ardından Vali Mutlu ve beraberindeki heyet, inşaatı devam eden okulları ve belediyenin hizmet projelerini gezdi.

Vatandaşlardan valiye sıcak ilgi

Okul inşaatlarını gezen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, okulları yapan yüklenici firma yöneticilerine, okulların hızlı olarak ve eksiksiz tamamlanması yönünde talimat verdi. Esenyurt’taki gezisi sırasında vatandaşlarla sık sık sohbet eden Vali Mutlu’ya vatandaşlar, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından ilçeye yapılan hizmetlerden çok memnun olduklarını belirttiler. Esenyurt Gaziler Parkında mangal yapan vatandaşlar ile sohbet eden Vali Mutlu, Esenyurt’ta vatandaşın hizmetine sunulan büyük yeşil alan ve parklardan dolayı Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu tebrik etti.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Esenyurt gezisinde sırasıyla, yeni Kamu hizmet binası inşaatını, Örnek Mahallesi okul inşaatı, Abdullah Gül Parkı, Fahri Altun İlköğretim okulu inşaatı, Esenyurt Rekreasyon Parkı, Cumhuriyet Mahallesi Sosyal Güvenlik Kurumu inşaatı, Fi Yapı Engelliler Koleji, Gaziler Parkı, Şehitler Parkı ve Güzelyurt Mahallesi Cumhuriyet Lisesi inşaatını ziyaret etti.

Mutlu “ Vatandaş memnun bizde memnunuz”

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Esenyurt ziyareti ve incelemeleri sonunda yaptığı değerlendirmelerde, çalışmalardan ve hizmetlerden memnuniyetini dile getirdi. Vali Mutlu “ Bugün Esenyurt ilçemizde, Kamu yatırımları ve belediyemizin yaptığı yatırımları gezerek inceledik. Genel olarak eğitimle ilgili bazı yatırımları yerinde gördük. İşlerin süresi içerisinde yetiştirilmesi ve denetlenmesi önem arz ediyor. Bu sebeple gezilerimizi ilçelerimizde yoğun bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Bugün Esenyurt’ta yaptığımız gezimizden oldukça memnun ayrılıyorum. Emeği geçen kamu kuruluşlarımıza ve belediye yetkililerimize teşekkür ediyorum. Esenyurt, büyüyen bir ilçemiz çok yoğun nüfus artışı var. Tabi burada kamu hizmetlerinin yoğunlaştırılarak, süresi içerisinde bitirilmesi çok önemlidir. Esenyurt gezimizde muhtelif yerlerde vatandaşlarımız ile sohbet ederek onların görüşlerini dinledik. Vatandaşlarımızın genel bir memnuniyetlerinin olması sevindiricidir. Fakat daha yoğun bir şekilde çalışmaları sürdürmemiz lazım. Çünkü Esenyurt’un artan nüfusu bizimde daha yoğun burada hizmet üretme ihtiyacını ortaya çıkartıyor. Belediyemiz çok gayretli, özellikle sağlıkta ve eğitimde belediye başkanımızın vermiş oldukları destekler bizim için çok kıymetli bu nedenle Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu ve belediye ekibine teşekkür ediyorum. Bir el birliği oluşunca hem vatandaş, hem belediye, hem özel idare ile ortaya böyle güzel hizmetler çıkıyor. Bu nedenle Esenyurt’tan memnun ayrılıyorum. Ama gözümüz Esenyurt’ta ve İstanbul’da hizmet yapanların hep yanında olacaktır. Yoğun bir gezi programı oldu. Fakat buna değdiğini düşünüyorum' dedi.                 


Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.