Tarih: 01.01.0001 00:00 298

Denetimlere Hız Kesmeden Devam

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, denetlemelerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Denetimlere Hız Kesmeden Devam
 Güneşin yakıcı sıcağına aldırış etmeden 10 saat boyunca başta Cengiz Topel caddesi olmak üzere bölgede denetleme yapan Başkan Akgün, Cengiz Topel caddesinde kaldırım çalışmalarını yakından inceleyerek, Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Bayraktar’a gerekli talimatlarda bulundu. 


Kaldırım içlerinde bulunan ağaçların yara almaması için kepçe operatörlerini uyararak, çalışmalara özen gösterilmesini isteyen Akgün, şehrin tek tip cadde olması için çalıştıklarını belirtti.

Başkan Akgün “Cengiz Topel artık bundan böyle bizim ana caddemiz oldu. Halkımızın rahat ve güvenliği için elimizden geleni yapıyoruz. Engelli vatandaşlarımızı da unutmayıp, onlar için kaldırım taşlarının orta kısımlarına kabartmalı kaldırım taşı döşetiyoruz” dedi. Denetleme sırasında Cengiz Topel esnafının ve bölge halkının da fikirlerini ve düşüncelerini alan Akgün’e vatandaşlar, çalışmalardan çok memnun kaldıklarını, caddenin aynı Bağdat caddesine benzediğini ifade ettiler. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.