Tarih: 01.01.0001 00:00 607

Sahilde Bayrak Açtılar

Milli yüzücü profesyonel dalgıç ve eski Devlet Bakanı Tüzmen, Beylikdüzü Sahili’nde Sualtında Kalma Dünya Rekortmeni Cem Karabay ile Türk Bayrağı açtı.

Sahilde Bayrak Açtılar
 Beylikdüzü 1. Sahil Festivali programı kapsamında ilçeye gelen eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, dalgıçlarla birlikte denize daldı. Tüzmen ve Sualtında Kalma Dünya Rekortmeni Cem Karabay Türk Bayrağı açtığında, diğer dalgıçlar ve Beylikdüzü Arama Kurtarma Ekibi (BEYAK) Sualtı Timi de ‘Sahil Festivalimize Hoş Geldiniz’ yazılı pankartıyla Tüzmen ve izleyenleri karşıladı.

Yaptığı gösteriyle büyük ilgi toplayan Tüzmen, konuşmasında, vatandaşı deniz ve eğlence ile buluşturan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a teşekkür etti. Beylikdüzü Arama Kurtarma Ekibi bünyesinde bir de sualtı arama kurtarma timi kurulmasının sevindirici olduğunu belirten Tüzmen, festivalin bölgeye hayırlı olmasını diledi.

Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili İsmail Yalçın, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Çanakçı ve Efrahim Yeşil’in de katıldığı programda Başkan Vekili Yalçın, eski Bakan Tüzmen’i ilçede misafir etmekten dolayı mutlu olduklarını belirtti. Yalçın daha sonra Belediye Başkanı Yusuf Uzun adına Tüzmen’e bir teşekkür plaketi takdim etti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.