Tarih: 01.01.0001 00:00 459

Vali'den Tam Not

Beylikdüzü’nü ziyaret ederek Belediye Başkanı Yusuf Uzun ile birlikte projeleri yerinde inceleyen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, ilçenin örnek teşkil ettiğini söyledi.

Vali
 İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Beylikdüzü’nü ziyaret etti. Vali Mutlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ile birlikte yapılmakta olan projeleri yerinde inceledi.

Sabah saatlerinde Beylikdüzü’ne ziyarette bulunan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, ilçede gün boyu çeşitli incelemelerde bulundu. Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte ilçeyi gezen Vali Mutlu, devam eden çalışmaları tek tek yerinde inceledi. Beylikdüzü Öğretmenevi, Gürpınar İlköğretim Okulu, Beylikdüzü Belediyesi Spor Kompleksi, Gürpınar Sağlık Ocağı ve birçok projeyi inceleyen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, çalışmaların gidişatından memnun olduklarını belirttiler.

Vatandaşlarla kahve sohbeti ve çorba ziyafeti

İlçede yapılan gezi sırasında Gürpınar’da köy kahvesine uğrayan Mutlu ve Uzun, vatandaşların sorunlarını da dinledi. Vatandaşlara yaşanılacak en güzel yerlerden biri olarak Beylikdüzü’nü örnek gösterdiğini belirten Vali Mutlu, en çok yaşamak istediği yerin de burası olduğunu dile getirdi.

Gezinin sonunda Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii’ni de gezen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, cami avlusunda bulunan çorba evinde vatandaşlarla birlikte çorba içtiler.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.