Tarih: 01.01.0001 00:00 786

İlk Sahurunu Vatandaşla Berber Yaptı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ramazanın ilk sahurunu Kiper Pastanesinde Büyükçekmecelilerle birlikte yaptı.

İlk Sahurunu Vatandaşla Berber Yaptı
 Kiper Pastanesinin geleneksel olarak her ramazanda verdiği sahur yemeğine katılan Başkan Akgün, bu geleneğin devam etmesini diledi. Başkan Akgün; sahur yemeğinde yaptığı konuşmada “ Kiper Pastanesi yıllardır düzenlediği sahur yemeği geleneğini bozmadan yine devam ediyor. Büyükçekmece de yıllar önce ilk defa toplu sahur yemeğini burada yapmıştık. Yıllardır da bunu sürdürmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz ”dedi.


Kiper Pastanesi sahibi Nesrin ve Şahin Bozkurt ‘a teşekkür eden Başkan Akgün, bu yıl ramazanın Büyükçekmece de oldukça renkli geçeceğini vurguladı. Başkan Akgün; “Ramazan etkinliklerini bu yıl Mimaroba’ ya taşıdık. Ramazanın kültürel anlayışına uygun tüm eğlenceleri Ramazan kentimizde bulabilirsiniz ” şeklinde konuştu.


İlçe genelinde 20 ayrı mahallede vatandaşlarla birlikte mahalle iftarı yapacaklarını anlatan Başkan Akgün konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “ Mahallelerimizde halkımızla yapacağımız iftarların yanı sıra Türkiye’nin en büyük kapalı iftar programını yine TÜYAP’ ta gerçekleştireceğiz. Yaklaşık 15 bin Büyükçekmeceli ile TÜYAP ta birlikte iftarımızı açacağız.”dedi. Sahura Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Şahin, Coşkun Kaynak, Emine Demirci, Ersel Yazıcı, Mustafa Yazıcı, Erdal Kaya’ da katıldı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.