Tarih: 01.01.0001 00:00 799

İlk İftar Aşevinden

Ramazan ayının ilk iftar akşamında Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından ilçede görev yapan protokol üyelerine ve daire amirlerine iftar yemeği verildi. Çatalca Belediyesi Aşevinde verilen iftar yemeğinde oruçlar hep birlikte açıl

İlk İftar Aşevinden
 Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından ilçenin protokol üyelerine ve daire amirlerine iftar yemeği verildi. Yoğun bir katılımın olduğu iftarda akşam ezanının okunmasıyla iftar duası okundu ve herkes birlikte orucunu açtı. Oruçlar açıldıktan sonra Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından kısa bir konuşma yapıldı. Konuşmasında yoksulların ve düşkünlerin Ramazan ayında daha fazla hatırlanması gerektiğini vurgulayan Başkan Cem Kara, “Ramazan’ın gelmesiyle birlikte barışı, dostluğu ve kardeşliği en üst seviyeye çıkmasını dileyerek herkese Ramazan’ın ve ardından gelecek Ramazan Bayramı’nın hayırlı olmasını diliyorum.

  Çatalca Belediyesi olarak aşevimizi her daim açık tutarak, kimseyi ayırt etmeksizin buradan faydalanmasını sağlıyoruz. Ülkemizde tek ses, tek nefes, tek vücut halinde hareket etmeliyiz. Hastaların, yetimlerin, yoksulların da olduğunu bilmeli ve onları her zaman hatırlamalıyız,” dedi. Çatalca’nın ülkedeki en güvenli ve huzurlu ilçelerinden birisi olduğunu belirten Başkan Cem Kara, “Çatalca diğer ilçelere nazaran farklı bir profil çiziyor. Huzur ile samimiyet ile birlikte Ramazan ayında dostluklar ve kardeşlikler ilçemizde daha da pekişecek. Başta ülkemiz olmak üzere, tüm dünya ülkelerine barış ve huzurun gelmesi dileğiyle, iftarımıza gelen herkese teşekkürlerimi sunuyorum,” dedi. Konuşmanın ardından çay servisi yapıldı ve iftar yemeği sona erdi.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.