Tarih: 01.01.0001 00:00 454

Büyükçekmece'lileri Buluşturan İftar

Büyükçekmece Belediyesi’nin Büyükçekmece-Kemal Bey Mevkiinde düzenlediği iftar programına 200 Büyükçekmeceli katıldı.

Büyükçekmece
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün tek tek masaları dolaşarak vatandaşları dinlediği iftar programında bir konuşma yaparak, konuşmasında şunları söyledi, “Büyükçekmece’nin tamamını tepeden gören Kemalbey mevkii her geçen gün değerleniyor. Bölge bu vesileyle yeni yeni gelişiyor, inşaat sektörü yeni başlıyor. Kemal Bey Mevkii Büyükçekmece’nin girişi olduğu için vitrinini teşkil ediyor. Bu yüzden burada yapacağımız çalışmaları titizlilikle yürüteceğiz. Yol ve park düzenlemesinin ve bazı güzergahlarda elektrik hatlarının toprak altına alınmasının dışında fazla bir işimiz yok. Konumu itibariyle burada bulunan evler denizi her halükarda, bodrum katta olsa gördüğü için hem evlerinizin, hem de arsalarınızın değeri bir o kadar da artıyor.” şeklinde konuştu.

Düzenlenen iftar programına Büyükçekmece Belediyesi Meclis Üyeleri Ahmet Atalay, Coşkun Danış, Mustafa Yazıcı’nın yanı sıra çok sayıda Kemalbey sakini katıldı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.