Tarih: 03.08.2012 10:38

Özhan'dan Tasavvuf Ziyafeti

Facebook Twitter Linked-in

 Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayı konser salonunda, Tasavvuf Müziği’nin derin eserlerini seslendiren sanatçı konsere katılanları eserleri ile mest etti.

Esenyurt Belediyesi’nin Esenyurt Nikâh sarayında, Ramazan’ın ruhuna uygun düzenlediği etkinliklerin beşinci akşamında, Türk Sanat Müziği’nin güçlü sesi Ahmet Özhan sahne aldı. Tasavvuf derinliğinin yeniden düzenlenmesinde önemli bir kilometre taşı olan sanatçı, özel bir repertuarla seyirci karşısına çıktı. Esenyurt’lulara Esenyurt Nikâh Sarayında unutulmaz bir konser veren Özhan, seslendirdiği Türk Tasavvuf Müziği eserleriyle, Nikâh sarayını dolduran kalabalığa huzur dolu saatler yaşattı. İki saat boyunca Saba, Hicaz ve Hüseyni makamında eserler okuyan sanatçı, repertuarında Ramazan ilahilerine de yer verdi. ‘Meşk’ serisinin ikinci albümü ‘Edeb Ya Hu’dan da eserler seslendiren Özhan Ramazan ayının manevi iklimini Esenyurt’lu vatandaşlara yaşattı. Sanatçı iki saat süren konser sonrası sevenleri tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Esenyurt’luların yoğun ilgisiyle karşılanan Ahmet Özhan konser sonrası sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Özhan, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na bir ramazan akşamında Esenyurtlular ile kendisini bir araya getirdiği için teşekkür etti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —