Tarih: 10.08.2012 11:32

Vali Büyükçekmece'yi Denetledi

Facebook Twitter Linked-in

 İlk olarak Büyükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ve Büyükçekmece Devlet Hastanesi Labaratuarını denetleyen Mutlu burada yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi alırken, Devlet Hastanesi Labaratuarında günde 10.000 tahlilin yapıldığını öğrenince şaşkınlığını gizleyemedi. Mutlu 'bu kadar küçük bir yerde böylesine büyük işlerin yapılması ilginç, sizleri tebrik ederim' dedi.

Sürtüşme Vali Gelmeden Başladı
Vali gelmeden önce incelemerin yapılacağı güzergahı Büyükçekmece'nin vekil Kaymakamı Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol ile birlikte inceleyen Akgün ve Babayiğit sürtüşmeye daha burda başladılar. Devlet hastanesinin yapılması planlanan arsanın uygun olmadığını söyleyen Akgün'e Babayiğit 'Size göre hiç biryer uygun değil' karşılığını verince soğuk rüzgarlar esti. Sonrasında Valinin gelişinin ardından birbirlerine defalarca sataşan ikili, Vali Mutlu'nun teftişinin sonlanmasının ardından el sıkışmadan ayrıldılar.

Mutlu; Halkın Hizmetindeyiz
Büyükçekmece incelemeleri sonrasında bir basın açıklaması yapan Vali Hüseyin Avni Mutlu'Büyükçekmecemiz bizim önemli yatırımlarımızı yürüttüğümüz ilçelerimizden birisi. İlçelerimize yaptığımız ziyaretler kapsamında, yatırımlarımızı yerinde görüp değerlendirim bunlarla ilgili, ilgili yerlere vermemiz gereken talimatlar varsa paylaşıyoruz arkadaşlarla. Buradaki ziyaretimizde de Vekil Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, İl genel Meclisimiz ve kurum amirlerimizle geldik ziyaret ettik. Hem özel idaremize hemde hayırseverlerimize ait yatırımlarımızı bu suretle ziyaret etmiş olduk. Başta okullarımız ve sağlık tesislerimiz olmak üzere. İşlerimizin çok yoğun olduğu bir dönem yaz dönemi, arzu ediyoruzki hizmetler zamanında tamamlanarak vatandaşa ulaşsın. Bu nedenlede tüm şantiyelerimzide çalışmaların çok yoğun olduğunu gördük. Eksik olanlarada bundan sonra daha yoğun çalışmaları husunda talimatımızı ve ricalarımızı ilettik. Büyükçekmece gerçekten İstanbul'un muhtene ilçelerinden birtanesi, sürekli gelişen ve güzelleşen bir ilçemiz, ama tabi bu büyüme ve güzelleşmeyle birlikte vatandaşımızında talepleri artıyor. Eğitim ve sağlık bizim önceliklerimiz arasında, İl Özel İdaremzinde bu anlamda yatırımları oldukça güçlü, buna belediyelerimiz, hayırseverlerimiz destek veriyor bu manada iş birliği içerisinde yürütülen hizmetlerde emeği geçen bütün arkadaşlarada teşekkür ediyorum. İdare bir bütündür hepimiz halkımızın hizmetindeyiz, bu hizmetide en iyi şekilde vermeye gayret ediyoruz. Bizimle bu gün birlikte olan ve emeği geçen arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum' dedi.   




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —