Tarih: 16.08.2012 16:16

Kadıoğlu “ Rabbim Kulluğundan Uzak Tutmasın”

Facebook Twitter Linked-in

 Talatlaşa Mahallesi 1022.sakak ve Ardıçlı Evler Mahallesi, Amasyalılar caddesi 514. sokak iftarına AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer katıldı.

Kadıoğlu “ Rabbim Kulluğundan Uzak Tutmasın”

Sokak iftarına yoğun katılımdan dolayı memnun olduğu dikkat çeken başkan Kadıoğlu, yaptığı konuşmasında, bu ayda ve her zaman Esenyurt ’ta insani duygular ve kardeşlik duygularının paylaşılması gerektiğini vurguladı. Başkan Kadıoğlu “ rabbim bizi kulluğundan uzak tutmasın, bizi kulu olmaktan uzak koymasın. Oruçlarınız kabul olsun, kadir geceniz hayırlı olsun,  Ramazan Bayramınız şimdiden kutlu olsun. Allah birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi bozmasın” dedi.

 

Kadıoğlu, Amasyalılar Caddesindeki Sokak İftarına Da Katıldı

Talatlaşa Sokak iftarı ardından, Başkan Kadıoğlu Ardıçlı Evler mahallesi, Amasyalılar caddesi 514. sokaktaki programına katıldı. Başkan Kadıoğlu Amasyalılar Caddesi sakinlerinin mahalle ilgili sorunlarını dinleyerek kısa bir konuşma yaptı “Bu ilçeden sorumlu bir kişi olarak sakın aranızdaki kardeşliği, birlik beraberliği bozmayın.  Allah’ın emrettikleri dışında söylemlere ve eylemlerde bulunmayalım” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —