Tarih: 01.01.0001 00:00 671

Pegasus Windsurf Liginde muhteşem Final

Büyükçekmece Belediyesi himayesinde gerçekleşen Türkiye Yelken Federasyonu 2012 Pegasus Windsurf Ligi yarışları Datça, Gömeç Burhaniye’den sonra son ayak Büyükçekmece’de yapılan final yarışlarıyla Şampiyonlar belirlendi.

Pegasus Windsurf Liginde muhteşem Final
 Türkiye’nin en başarılı 76’si erkek, 19’u kadın olmak üzere toplam 96 slalom windsurfçü Pegasus Windsurf Ligi’nde İzmir, Adana, İstanbul, Muğla, Zonguldak, Tekirdağ, Trabzon ve Çanakkale olmak üzere 8 il ve 18 farklı kulüp sporcusu Erkek, Kadın, Genç Erkek, Genç Bayan ve Master Erkek sınıflarında Türkiye Şampiyonu olmak için mücadele etti.

 Pegasus Windsurf Ligi Finali’nde Kupalar sahiplerini buldu

 Mimarsinan Rüzgarsörfü Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşen final yarışlarına 49 erkek 10 kadın sporcu katıldı. Erkek ve kadın kategorilerinde 3 yarış serisi tamamlanarak Lig’de erkeklerde 10 kadınlarda 11 yarış serisine göre sonuçlar belirlendi. Final kupa töreninde konuşma yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,” Pegasus Windsurf’te yarışan ödül alan, almayan, Büyükçekmece finalinde yarışan tüm sporcuları kutluyorum. Sizi gelecek sene burada yeni düzenlemeler yaparak daha rahat bir mekânda ağırlayacağız. Yurt dışında yarışacak olan sporculara özellikle başarılar diliyorum ve güzel haberlerini bekliyorum. Türkiye finalinin burada yapılmasına vesile olan herkese, başta ana sponsor olan Pegasus’a ve diğer sponsorlara, spora destek verdiklerinden dolayı şahsım ve meclisim adına teşekkür ediyorum” dedi. Büyük çekişme içinde geçen yarışlarda Erkeklerde Fenerbahçe Spor Kulübü Yelken Şubesi Sporcusu Ertuğrul İçingir 9,5 puanla Kadınlar’da İzmir Ferdi sporcusu Lena Aylin Erdil 8.9 puanla Şampiyon oldu. Genç Erkekler’de Fenerbahçe Spor Kulubü Yelken Şubesi Sporcusu Poyraz Akay Şampiyon olurken, Genç Bayanlar’da Alaçatı Windsurf Kulübünden Fulya Ünlü 1.ciliği elde etti. Master Erkekler’de Lig Şampiyonu Ege Açıkdeniz Yat Kulübü’nden  Ali Sinan Gerzile oldu.

 Büyükçekmece Yarışlarında kategorilerinde en iyi performansı gösteren sporculara Büyükçekmece Belediye’si Altın Karma Ödüller Sahipleri:

 Erkeklerde;  1. Ertuğrul İçingir, 2. Emirhan Kolburan, 3. Ege Şefik Kurt.

Kadınlarda; 1. Lena Aylin Erdil,2.Çağla Kubat,3.Fulya Ünlü.

Genç Bayanlarda; 1. Fulya Ünlü 2.Yasemin Alara Baykent,3.Dilara Uralp

Genç Erkeklerde; 1. Poyraz Akay, 2.Can Göv ,3.Sarp Rafet Kuşcu

Masterda;1. Ali Sinan Gerzile , 2.Özfer Uralp, 3.Mehmet Kaçan

 Ödül Töreni’ne Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Türkiye Yelken Federasyonu As Başkanı Neylan Günay, Mimar Sinan Rüzgarsörfü Kulübü Başkanı Serkan Gülkoku ve Kulüp üyeleri, sponsor olan firma temsilcileri katıldı.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.