Tarih: 17.08.2012 11:00

Estim Bayramda'da Hizmette

Facebook Twitter Linked-in

 Esenler halkının belediye ile iletişimini sağlayan Esenler Belediyesi Toplumsal İletişim Merkezi (ESTİM), Ramazan Bayramı’nda da 24 saat hizmette.

Gece gündüz demeden Esenler halkı için aralıksız çalışan ESTİM, bayram tatili süresince vatandaşların herhangi bir sıkıntı yaşamaması için faaliyetlerine aralıksız devam edecek. Böylece ESTİM’e herhangi bir şikâyette bulunmak isteyen vatandaşlar, bayram süresince karşılaştıkları tüm olumsuzlukları 444 00 73 numaralı telefonlara bildirebilecekler.

ESTİM 24 SAAT HİZMETTE

Yüz yüze, çağrı merkezi yoluyla, internet yoluyla vatandaşın dilek, istek, temenni, şikâyet ve önerilerini dikkate alarak ilgili birimlere gönderen ve takibini yaparak vatandaşı bilgilendiren ESTİM’in 24 saat çalışmalarını sürdüreceğini belirten Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, halkın huzur içinde bir bayram geçirmeleri için her türlü tedbiri aldıklarını söyledi. Esenler’de meydana gelebilecek her türlü olumsuzluğa anında müdahale edebilmek için ESTİM’in bayram süresinde de kesintisiz hizmet vereceğini ifade eden Göksu, “Bayram süresince vatandaşlarımız, her türlü olumsuzluğa karşı 444 00 73 numaralı telefondan şikayet ve isteklerini bildirebilirler” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —