Tarih: 01.01.0001 00:00 478

“Ramazan Kasabası Artık Bir Marka…”

Beylikdüzü Belediyesi Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen “Vefa İftarı”na katılan Belediye Başkanı Yusuf Uzun, vatandaşların Kadir Gecesi’ni kutladı.

“Ramazan Kasabası Artık Bir Marka…”
 Beylikdüzü Belediyesi Yakuplu Sosyal Tesisleri, AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği “Vefa İftarı”na ev sahipliği yaptı. Kadir Gecesi’ne denk gelen iftarın ardından Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun vatandaşların gecesini kutladı. Vefa İftarı’na Başkan Uzun’un yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Erol Adayılmaz, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Yeni Akit Gazetesi’nin başyazarı Hasan Karakaya ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Başkan Uzun ve Av. Bülbüllü, iftara gelen vatandaşları kapıda karşıladı.

Ramazan Kasabası Artık Bir Marka…”

İftar yemeğinin ardından Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Erol Adayılmaz, Beylikdüzü Ramazan Kasabası’na geçti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Uzun ve Adayılmaz vatandaşların Kadir Gecesi’ni tebrik etti. Beylikdüzü’nde bu yıl Ramazan Kasabası kavramını yerleştirdiklerini ve bunun tüm İstanbul ve Türkiye’de tanınan bir marka olduğunu dile getiren Başkan Yusuf Uzun, önümüzdeki yıllarda daha da geliştirerek Ramazan Kasabası’nı Türkiye’nin en tanınan ve en uğrak yerlerinden biri haline getireceklerini dile getirdi.

Camiler Dolup Taştı!

Kadir Gecesi nedeniyle Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii’nde de bir program gerçekleştirildi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerin ardından kılınan Yatsı ve Teravih namazına vatandaşlardan yoğun bir katılım oldu. Camiinin içine ve avlusuna sığmayan bazı vatandaşlar da namazlarını dışarıda kıldı. Teravih namazı sonrası camilerde şerbet dağıtımı yapıldı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.