Tarih: 01.01.0001 00:00 334

Bayramda Servisler Ücretsiz

Esenler Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince vatandaşlara ücretsiz servis imkânı sunacak. Servisler, Turgutreis Reis Camiisi önünden hareket edecek. Çinçin Deresi, Dörtyol Tünel ve Esenler Metro istasyonu, Atışalanı Caddesi, Köyiçi, Atı

Bayramda Servisler Ücretsiz
 Esenler Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda ücretsiz servisi hizmeti verecek. Bayramın birinci gününden itibaren Esenler Belediyesi’ne ait servis minibüsleri, ilçede ring seferleri yapacak. Servisler, Turgutreis Reis Camiisi önünden hareket edecek. Çinçin Deresi, Dörtyol Tünel ve Esenler Metro istasyonu, Atışalanı Caddesi, Köyiçi, Atışalanı, Dere ve Tepe güzergahları arasında sürekli ring yapacak.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Vatandaşlarımızın huzur içinde bir bayram geçirmesi için temizlikten ulaşıma ve güvenliğe kadar her türlü tedbiri aldık. Bu manada halkımıza daha kolay ulaşım imkânı sunmak için bayram ücretsiz servis hizmeti vereceğiz.” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.