Tarih: 01.01.0001 00:00 649

Parayı Veren Bu Filmde Oynayacak

Bağımsız bir sinema yapımı, Türkiye'de örneğine rastlanmayacak bir yönteme başvurdu. 3 kıta ve 19 ülkede çekilecek “Seyyah” adlı filmde siz de oynayabilir ya da yapımcı olabilirsiniz!

Parayı Veren Bu Filmde Oynayacak

Çekim maliyeti bakımından dünyadaki en düşük bütçeyle çekilen sinema filmleri arasında yerini alacak olan “Seyyah” adlı sinema filmi projesi büyük bir ilgi topluyor. Filmin en büyük özelliklerinden birisi ise, tamamen imece usulüyle çekiliyor olması. Filme belli oranda maddi destek sağlayanlar dilerse Seyyah'da rol alabilecekler ya da yapımcı olabilecekler. Tamamen bağımsız olarak yola çıkan Seyyah'ın bütçesini belirli düzeylerde destek sağlayan vatandaşlar oluşturuyor.

3 KITADA ÇEKİLECEK BAĞIMSIZ BİR FİLM!

20 eylülde yola çıkarak 3 kıta, 19 ülke ve yaklaşık 50 bin kilometrelik bir yolculuğun hikayesini anlatacak olan “Seyyah” bir sinema filmi projesi. Üstelik bağımsız olarak gerçekleştirilecek olan filmin senarist ve yönetmeni olan Kılıç KILIÇ Seyyah'ın tamamen gerçek mekanlarda, set ekibinin de çadırlarda ve kamp alanlarında birer seyyah gibi yaşayarak çekileceğini belirtiyor. Bunlarla kalmayıp gidilen ülkelerde bazı spontane olaylarları da hiyayeye katarak sadece Türkiye'nin değil dünya sinemasının da dikkatini çekeceğini düşünüyor. Bu açıdan bakıldığında aslında yolda hayat bulacak olan bir film.

Başrolünde Deniz DOLAN'ın ve sır gibi saklanan sürpriz oyuncuların yer aldığı projede sinemaseverlere filmin yapımcısı olma, filmde oyuncu olarak yer alma ve özel ayrıcalıklara sahip olma şansı sunuluyor. Film ekibi, yurtdışında ve ülkemizde de yeni yeni fark edilmiş birçok farklı sinema projesi için uygulanan Crowdsourcing yöntemi ile 7'den 70'e herkesi Seyyah ailesine katılmaya davet ediyor.

İster sadece www. seyyahfilm. com sitesini ziyaret edip projeyi Facebook'ta paylaşarak destek olabilir; isterseniz de filmin finansmanına bizzat katılıp özel hediyeler kazanabilirsiniz.

Farklı seçeneklerde katkıda bulunan herkes filmin jeneriğinde isme özel teşekkür, set ziyareti, oyuncu ve yapımcı olma fırsatını yakalayacak. Kampanyaya son katılım tarihi 20 kasım 2012.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.