Tarih: 01.01.0001 00:00 629

Tepecik Şehir Olacak!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, Tepecik’in cadde ve sokaklarında yapımı devam eden yol ve tretuvar çalışmalarını sık sık kontrol etmeye devam ediyor.

Tepecik Şehir Olacak!
 Önceki gün Büyükçekmece Belediyesi tarafından, Tepecik’te yapılan çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Akgün, Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Bayraktar’a birçok talimatta bulundu. Tepecik’i köy havasından çıkararak, şehir yapmaya kararlı olduğunu belirten Akgün, “30 yıldır Tepecik doğru dürüst hizmet alamamıştır. Amacımız Tepecik’i daha yaşanabilir bir hale getirmektir. Bunun içinde ekiplerimizle birlikte gecemizi gündüzümüze katıp, çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Hiç kimseye tolerans göstermeyerek, eğer ki yaşadığımız yerin güzelleşmesini ve gelişmesini istiyorsak, şimdiye kadar işgal edilmiş olan yolları kurtarabilmek için, işgalleri ortadan kaldırmaya kararlıyız. Çalışmalar bittikten sonra ise değerli Tepecik’li hemşerilerim benim ne demek istediğimi daha iyi anlayacaklardır” dedi. 


Çalışmalardan memnun kalan Tepecik’li vatandaşlar ise Başkan Akgün’ün yolunu keserek, şimdiye kadar böyle bir hizmet, böyle bir çalışma görmediklerini söyleyerek, Başkan Akgün’e bizzat, memnuniyetlerini dile getirdiler.

Yapılan yol çalışmalarının ardından, yolların ışıklandırılmasına önem vereceklerini söyleyen Akgün, tespitleri sonucunda Vatan caddesinin her iki taraftan da ışıklandırılmasının uygun olacağını, ayrıca Vatan caddesi ve Çiğdem caddesinin kesiştiği noktaya da döner kavşak yapılacağını belirtti. Büyükçekmece Belediye Meclis Üyeleri Ersel Yazıcı ile Kaşif Erdal, denetleme sırasında Başkan Akgün’e eşlik etti. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.