Tarih: 14.09.2012 14:20

çöp konteynırların’ dan vatandaş memnun…

Facebook Twitter Linked-in

 Çok kısa süre önce yer altına alınan çöp konteynırları ile ilgili vatandaşlardan olumlu tepkiler alındığını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Belirlenen noktalara yerleştirilen konteynerler yer altına yerleştirildikten sonra Temizlik İşleri Müdürlüğünce düzenli olarak boşaltılmaya başlandı. Vatandaşlar yapılan bu çalışmadan oldukça memnun kaldı” dedi.

 

Kötü görüntü ve kokuların yer altı  konteynırlarının  yerleştirilmesi ile birlikte yok olduğunu söyleyen Başkan Akgün,” Çöp konteynırlarını yeraltına alınmasının ardından daha temiz bir çevre için  hem çevre kirliliğini önlemiş olduk, hem de Büyükçekmece’yi çöp kokularından arındırdık” şeklinde konuştu.

 

Sağlıklı yaşamın, sağlıklı ortamlarla sağlanabileceğine dikkat çeken Başkan Akgün, “ Büyükçekmece’de sağlıklı ve daha da çağdaş olan yeraltı çöp konteynırı sistemini ilçe genelinde yaygınlaştıracağız. Ayrıca, yerleştirdiğimiz yer altı çöp konteynırları görsel olarak çöp konteynırı gibi değil, şehir estetiğine uygun olduğundan görüntü kirliliği de önlemiş olacağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —