Tarih: 22.09.2012 16:46

'Terör bize galip gelemeyecek'

Facebook Twitter Linked-in

 Terör olaylarını fırsat gözeterek AK Parti'yi bitirmek isteyenlerin kendilerine çıkar sağlamaya çalışmalarını eleştiren AK Parti Milletvekili Harun Karaca, Ülkemizde kardeşlik üzerine oynanan hesaplar var ifadesini kullanarak 'bu hesaplar, Kürt ve Türk haklarını karşı karşıya getirecek oyunların hesaplarıdır. Biz bu hesapların hepsini değerlendirmiş durumdayız ve böyle bir oyuna gelmeyeceğiz. PKK sıkıştığı için eylemlerini dahada artırır pozisyona geldi. Ortada hassas dengeler var ve biz bütün sorunları çözümleyip AK Parti Hükümeti olarak terörün üstesinden geleceğiz terör bize galip gelemeyecek. Bugün terör olaylarını fırsat bilenler bundan bir fayda beklemesinler' dedi.

Toplantı sonunda gündem maddeleri ile genel durum değerlendirmesi yapan Harun Karaca İlçe ve Mahalle Teşkilatı temsilcilerinin sorularını yanıtlayarak düzenledikleri organizasyondan dolayı teşekkürlerini sundu.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıya AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı Siyasi ve Hukuki işler Birim Başkanı Dr. Atilla Yılmaz, Teşkilat Başkanı Mürsel Aydın, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nehir Salantur, Teşkilat Mensupları ve Adnan Kahveci Mahalle Teşkilatı Üyeleri katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —