Tarih: 01.01.0001 00:00 430

'Bir Olduk Birlik Olduk'

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Teşkilatının programı ile düzenlenen üye çalışmasında AK Parti Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları Teşkilatı, AK Parti Büyükçekmece Teşkilatına destek amaçlı AK Parti Büyükçekmece Kadın Kollar

 Büyükçekmece İlçesinin Atirus Alışveriş Merkezi ve Palmiye Meydanı girişinde kurulan AK NOKTA'da, 15'er kişilik gruplara ayrılarak 2 ayrı noktada Bölge halkıyla bir araya gelen Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları Başkanı Nehir Salantur ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, 'Bir Olduk Birlik Olduk' ortak sloganı ile kardeş üye çalışmasında Bölge halkına Hükümetin gerçekleştirdiği icraatları anlatan kitapçık, broşür ve el ilanlarını dağıtarak bir yandan üye kayıt çalışmalarını gerçekleştirdiler.

AK Parti Büyükçekmece Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çelik'in ev sahipliğinde gerçekleşen ve Bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği AK NOKTA üye kayıt çalışmalarına, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av.İbrahim Bülbüllü, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Av.Feyzullah Kıyıklık ve Tülay Kaynarca, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Beylikdüzü Kadın Kolları Başkanı Nehir Salantur, AK Parti Esenyurt Kadın Kolları Başkanı Pakize Yağcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.