Tarih: 01.01.0001 00:00 529

Rüzgar Sörfü Geleneksel Hale Geliyor

Beylikdüzü Rüzgâr Sörfü Spor Kulübü’nün öğrenim gören sporcuları Beylikdüzü sahilinde yapılan yarışlarda tüm hünerlerini sergiledi.

Rüzgar Sörfü  Geleneksel Hale Geliyor
 Beylikdüzü Sahili’nde yapılan 2012 Genç Yetenekler Windsurf Yaz Kupası yarışlara havanın da rüzgârlı olması nedeniyle nefesleri kesti. Beylikdüzü Rüzgâr Sörfü Spor Kulübü’deki öğrencilerin aileleri de yarışları izleyerek çocuklarına destek oldu. Beylikdüzü Belediyesi’nin destek verdiği yarışlarda kız ve erkek kategorisinde performanslar sergilendi. Rüzgarın sertliği sebebiyle yarışmacılar hâkimiyeti sağlamakta zorlansalar da yarışları başarı ile tamamladı.

Amacımız Rüzgar Sörfü Yarışlarını Beylikdüzü’nde Geleneksel Hale Getirmek”

Beylikdüzü Rüzgâr Sörfü Spor Kulübü Başkanı Ebru Şenocak, “Bir sezondur sporculara verilen dersler sonunda yetişen sporcularımız bugün tüm hünerlerini sergileyecekler. Biz burada onlara yarış disiplini öğreteceğiz. Hedefimiz onları bu tür yarışlara motive etmek olacaktır. Sporcuların aileleri de çok heyecanlılar. Amacımız bu yarışları geleneksel hale getirerek, Rüzgar Sörfünün Beylikdüzü’nde en iyi şekilde yapılabildiğini tüm Türkiye’ye tanıtmaktır” dedi.

Yarışmada Derece Alanlar Ödüllendirildi

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Ali Gençbay’ın da katıldığı ve sporculara destek verdiği yarışmaların neticesinde; erkekler kategorisinde birinci Atilla Aksu, ikinci Berat Kırmız, üçüncü Tan Deniz Baki, kızlar kategorisinde ise birinci Aslı Devrim, ikinci İpek Yetiş, üçüncü Çağla Çöl oldu. Yarışmaların sonunda dereceye giren sporcular kupa ve madalya ile ödüllendirilirken, tüm sporculara da katılımlarından dolayı teşekkür beratı verildi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.