Tarih: 01.01.0001 00:00 746

“Eğitime Her zaman Desteğiz”

Yaşar Acar Fen Lisesi Okul Müdürü Mehmet Yavuzcan, Okul Aile Birliği Başkanı Emine Yurttaş ve Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Özcan Kazan Kazanoğlu Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’u ziyaret etti.

“Eğitime Her zaman Desteğiz”
 Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Yaşar Acar Fen Lisesi okul yönetimi tarafından ziyaret edildi. Okulun badana- boya işlemlerinin tamamlanması, yapılan bahçe düzenlemeleri ve diğer destekleri için Başkan Uzun’a teşekkür eden okul müdürü Yavuzcan, kendisine bir de çiçek takdim etti.

 “Eğitime Her zaman Desteğiz”

 Ziyaretten memnuniyetini deli getiren Başkan Uzun, ilçedeki okulların eğitim- öğretim dönemine eksiksiz başlaması, aksaklıkların giderilmesi için hummalı bir çalışma içinde olduklarını ifade etti. Önceki yıllarda olduğu gibi okullara ziyaretlerin süreceğini ve ihtiyaçlar doğrultusunda destek olunacağını dile getiren Başkan Uzun, Okul Müdürü Yavuzcan ve Okul Aile Birliği yöneticilerine ve öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.