Tarih: 01.01.0001 00:00 314

“İyilik yapana iyilik yaparım'

Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından engelli bireylere tekerlekli sandalye temin etmek amacıyla başlatılan 'Kapak Toplama Kampanyası'na destek veren Sevgi ve Dayanışma Derneği 300 kilogram kapak topladı.

“İyilik yapana iyilik yaparım
 Geri dönüşüm konusunda Beylikdüzü Belediyesi'nin başlatmış olduğu kampanyaya Sevgi ve Dayanışma Derneği’nden (Beysev) destek geldi.  Beysev üyeleri biriktirdiği 300 kg kapakla iki engelliye tekerlekli sandalye alınmasını sağladı. Beysev Başkanı Dilek Kazan, “Dernek üyelerimiz ile belediyenin başlatmış olduğu bu kampanyaya destek olmak için organize olduk. İlçede yaşayan engelli bireylere, engelli aracı temin etmek amacıyla yaklaşık 300 kg kapak topladık. Toplanan kapakları, belediyemize teslim ettik. Beylikdüzü’nde yaşayan engelli iki kişinin ihtiyacı olan engelli araçlarını temin ettik” dedi.

 

Başkan Uzun’dan Dernek Üyelerine Teşekkür

 

Dernek Başkanı Dilek Kazan ve dernek üyelerine teşekkür eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, iyiliklerin yayılmasının önemine vurgu yaptı. Başkan Uzun, “İyilik yapana iyilik yaparım dememeliyiz. İyilik yapana iyilik yaparım, kötülük yapana da iyilik yaparım demeliyiz, esas marifet budur” dedi.

 

Burak’ın Bisiklet Hayali Gerçek Oldu                          

 

Programda bir sürpriz daha yaşandı. Sevgi ve Dayanışma Derneği’ne ulaşan ve kendilerinden bisiklet isteyen Burak’ın dileği gerçek oldu. Küçük Burak’ın isteğini dikkate alan Başkan ve dernek üyeleri Burak’ın hediyesini bizzat kendileri verdi. Bisikletini alınca çok mutlu olan Burak, “Bu hediyeye çok sevindim. Sizlere çok teşekkür ediyorum” diyerek duygularını dile getirdi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.